Al Dino
Al Dino; Foto: YouTube

Kantautor Al Dino pre nekoliko godina šokirao je javnost kada je priznanao da je trpeo fizičko i psihičko nasilje od supruge Arduane Pribinje-Kurić.

Al Dina svi zanju kao povučenog i nenametljivog, a njegovo javno priznanje iznenadilo je sve. Zbog nasilja koje je trpeo bosanskohercegovački pevač je rešio da se razvede.

PROČITAJTE JOŠ:

„Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: ‘Ubila me je kao vola u kupusu'“, rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje:

„Nisam odgojen da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece“, objasnio je Al Dino tada za „Blic“.

Razvod je usledio posle dve godine sudskog procesa u kojem su Arduani pripala deca, a Al Dinu plaćanje alimentacije.

Al Dino je posle ove turbulentne faze promenio život iz korena.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar