Jovana Jeremić, Jelena Đoković i Aleksandar Vučić Foto:Zoran Lončarević/Filip Krainčanić/Nova.rs

Oni domaćoj javnosti nisu omiljeni.

Postoje javne ličnosti koje uvek svojom pojavom, stavovima i komentarima na razne teme izazivaju burne reakcije među narodom.

PROČITAJTE JOŠ:

Na ovoj listi sigurno se može naći voditeljka jutarnjeg programa „Pink“ televizije. Reč je, naravno, o Jovani Jerimić.

Jovana je poznata kao neko ko često iznosi svoje stavove o svim aktuelnim temama u zemlji, pa samim tim skreće pažnju javnosti.

Njeno skretanje pažnje ne može se tumačiti kao pozitivna stvar, te je većina Srba ismeva i nema pozitivne reakcije na njene stavove koje izražava „bez dlake na jeziku“.

Jovana Jeremić Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Žena koja je mnogo puta izazvala negativne komentare u narodu jeste i supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković.

Ona je posebno negativne komentare dobila nakon potenciranja specijalog režima ishrane, kojem su podvrgnuta čak i njena i Novakova deca.

Jelena i Novak Đoković
Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS

Pored toga, poznata je po različitim motivacionim govorima, a teme koje potencira i način na koji ih izlaže često iritiraju mnoge ljude.

Neizostavno je pomenuti i našeg predsednika, Aleksandra Vučića.

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Kada je reč o Vučiću, ne može da se ne spomene da postoje mnoge pristalice njegove politike, međutim, postoji i druga strana medalje.

Deo naroda nikako ne gleda sa divljenjem patetične govore našeg predsednika, a pored toga nema ni vere u razna obećanja koja daje tokom svoje dugogodišnje vladavine.

Doktor Branimir Nestorović  je u žižu javnosti došao 2020. godine, kada je najaktuelnija tema kod nas, ali i u svetu bio koronavirus.

Branimir Nestorovic
Branimir Nestorović Foto: BETAPHOTO/Press centar UNS/MO

Nestorović je u tom periodu davao izjave i savete koji se često nisu usklađivali sa epidemiološkim merama koje su bile propisane.

Ovakvi postupci ovog iskusnog lekara ponovo su podelili Srbiju. S jedne stane našli su se oni koji su sa simpatijama slušali njegove savete, dok su sa druge strane bili oni koju su bili zgranuti ovakvim ponašanjem lekara.

Osoba koja često skreće pažnju na sebe svakako je i vlasnik telefizije „Pink“, dobro poznati Željko Mitrović.

Željko Mitrović je mnogo puta bio glavna tema medija zbog različitih dešavanja, a poslednji događaj zbog koga je prisutan u svim domaćim medijima već nedeljama je sukob sa jutjuberom, Bakom Prasetom.

Željko Mitrović Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Naravno, i ovakav događaj je podelio naše građane, te tako neki misle da u ovom „ratu“ treba da „pobedi“ Mitrović, dok drugi misle da pravda treba da bude na Bakinoj strani.

Na ovom spisku se može naći još mnogo javnih ličnosti zbog kojih jedan deo našeg nanod „ludi“, a drugi likuje nad njihovim izjavama i pomno upija ono što su oni izneli.

BONUS VIDEO: Podcast Snaga Uma, gost: Zoran Kesić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.