Toni Cetinski
Toni Cetinski Foto: E-Stock

Hrvatska policija je juče uhapsila 12 osoba koje se sumnjiče da su izdavali lažne kovid potvrde, a među ukupno 230 osumnjičenih za njihovu kupovinu je i pevač Toni Cetinski.

Kako piše Večernji.hr. to znači da će se i protiv njega kao i protiv ostalih koji se sumnjiče da su dali mito kako bi dobili potvrde, sprovesti istraga.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon ovih optužbi pevač se kratko javio i za Jutarnji.hr kazao da nema komentara i preporučio medijima „da bi bolje bilo da se više koncentrišu na važnija zbivanja u društvu“.

Hrvatski mediji izvestili su o hapšenju 12 osoba koje se sumnjiče da su formirali grupu u sklopu koje su za novac prodavali kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Cetinski je od početka pandemije koronavirusa iskazivao svoje antivakserske stavove.

„Sve ovo je manje bitno od onoga što nas čeka ako nas čipuju, onda smo potpisali sami sebi kapitulaciju. Vakcinisanje, nema šanse“, poručio je Cetinski svojevremeno.

„Vi koji hoćete, uradite to. To je vaša sloboda, ali nemojte ukidati našu slobodu. Ko hoće neka izvoli, ko želi da bude čipovan, ali ako pročitam da je to obavezno i da su to političari potpisali, hvala, ali nećete me staviti u taj tor“, zaključio je tada Cetinski.

BONUS VIDEO: Top 5 poznatih koji su bankrotirali

Komentari

Svi komentari (0)