Jelena Karleuša i Marinika Tepić Foto: Ataimages, Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Jelena Karleuša često se oglašava putem medija i društvenih mreža i iznosi svoje stavove o raznim temama i dešavanjima.

Nedavno je veliku buru podigla gostujući u emisiji „Hit Tvit“ i prozivajući ljude koji su izašli na proteste „Srbija protiv nasilja“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je posebno napala glumce koji „od državne firme Telekom dobijaju pare za snimanje serija, a onda protestuju protiv Vučića“. Ove njene reči izazvale su brojne negativne reakcije, ali ona se tu nije zaustavila.

Nastavila je da putem društvenih mreža proziva sve koji nisu njeni istomišljenici, a čak je i pomalo bizarnom objavom prizivala kišu pred jučerašnje proteste „Srbija protiv nasilja“ lupajući u šerpu.

Iako se, navodno, zalaže za ljubav i mir u svetu i tvrdi da poštuje sve narodne i narodnosti, Jelena je svojom novom objavom ipak pokazala da ljude deli na osnovu njihove nacionalne pripadnosti.

Naime, ona je javno isprozivala poslanicu Mariniku Tepić, ne birajući reči.

Foto: Instagram/karleusastar

„Pozdrav, Marinika Čobani (udato Tepić). Da li mogu da Vas pitam jedno, suštinski važno pitanje, kada je reč o Vašoj srpskoj nacionalnoj pripadnosti i srpskoj nacionalnoj svesti?“, počela je pevačica.

„Odgovor će, sigurna sam, interesovati naš narod jer je reč o srpskom nacionalnom interesu. Odgovor je bitan jer će reći mnogo. Kako se izjašnjavate i kako se osećate? Po rođenju ste Rumunka, to nije sporno. Ali, direktno pitanje – da li se izjašnjavate i osećate kao Srpkinja? Kad Vas pitaju, šta kažete, šta ste? Da li kažete: ‘Ja sam Srpkinja?’ Ako je odgovor da, I rest my case. Ali, Čobani, ako je odgovor ne, vi ne možete da solite pamet srpskom narodu kome onda ideološki ne pripadate. Vi onda možete da predstavljate partiju Rumuna u Skupštini i da kao skup Rumuna šetate Beogradom tražeći prava rumunske manjine i smenu vlasti. To je vaše građansko, kao i pripadnika manjine, pravo u Srbiji. Čekamo ogovor“, napisala je Jelena i na kraju napisala poruku na rumunskom jeziku (?!).

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu