Aleksandar Radojičić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumac Aleksandar Radojičić sve je oduševio svojim potezom.

Naime, poznato je da iz braka sa Jelenom Melezović ima ćerkicu Aju sa kojom rado provodi vreme i na društvenim mrežama često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Ipak, mnogi njegovi pratioci primetili su da se, osim Aje, na fotografijama često pojavljuje i jedan dečak, te su se pitali o kome se radi. Kako su pojedini korisnici društvenih mreža otkrili, u pitanju je Filip, sin Aleksandrove bivše žene kog je dobila sa čovekom za kojeg se udala nakon razvoda od glumca.

PROČITAJTE JOŠ:

Dečak je, kako se navodi u komentarima fotografija, ostao bez oca, te ga Aleksandar vodi svuda i ne odvaja ga od svoje ćerke.

Foto: Instagram/radojicic_aleksandar

„Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu“, „Svaka čast, ljudino, za sve što radiš za Fiću“, „Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast“, „Bravo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećamo, Aleksandar i jelena godinama su bili u ljubavi, a razveli su se 2014. godine. Oni su se dve godine borili za starateljstvo nad ćerkom i iznosili brojne optužbe jedno na račun drugog, a Jelena se potom udala za drugog čoveka i sa njim 2016. godine dobila sina. Ipak, čini se da su bivši supružnici sve nesuglasice ostavili po strani i da su sada u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: