Anastasija Gudelj Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Neprijatno.

Sara Zeljković, tiktokerka koja živi u Kanadi, ali je poreklom sa Balkana, ispričala je kako je Anastasiju Ražnatović jednom prilikom pomešala s radnicom u salonu u koji je otišla da se isfenira.

PROČITAJTE JOŠ

Iako sluša njenu muziku, Sara uopšte nije registrovala da je to Anastasija, pa ju je još u jednom momentu zamolila i za čašu vode. Kasnije, pošto je shvatila šta se desilo, kazala je kako ju je bilo baš sramota.

„Odradila sam nokte i sišla na donji sprat, kako bi mi sredili kosu. Sve devojke tamo bile su lepe, jedna od njih nije nosila šminku i izgledala je prelepo. Jela je avokado tost na frizerskoj stolici i ja sam zbog toga pomislila da ona radi tamo. Ostale devojke bile su preokupirane nekim drugim stvarima, a meni je stvarno trebalo malo vode, pa sam sačekala da završi tost i rekla joj: ‘Zdravo, da li mogu samo da dobijem čašu vode?'“, prisetila se ona.

„Rekla mi je: ‘Da, samo sekund’, a potom je zamolila devojke koje su bile iza da mi je donesu, nakon čega sam se zahvalila“, nastavila je ona, koja je potom otišla i sela pred ogledalo, te čekala da joj srede frizuru.

Tada, u odrazu je videla kako Anastasiju šminkaju, pa se udubila, jer nije imala pojma „da u ovom salonu može i šminka da se radi“. Kada se zagledala, prepoznala joj je lik.

„Volim njenu muziku, meni je ona prelepa. Ceca je takođe ‘GOAT’ (najbolja svih vremena)… Uslikala sam i fotografiju, tu možete da vidite poster koji sam videla, a potom i nju i pomislila: ‘Bože, to je ona’.“

Reakcijom gospođe Gudelj takođe je bila oduševljena.

„Ona je jedna od najlepših devojaka koje sam videla; bila sam u nekom svom svetu, zbog toga je nisam prepoznala odmah. To je bila tako pozitivna interakcija, bila je tako ljubazna… Verovatno bi mnoge poznate ličnosti, da ih pitaš za čašu vode, odreagovale tako što bi te čudno pogledale ili ti rekle nešto, ali ona je bila tako draga. Ne želim negativne komentare, kao: ‘Pa to je minimum što je mogla da uradi’, shvatam, ali postoje poznati koji bi bili veoma nepristojni u toj situaciji. Kasnije sam videla da je imala nastup tada. Rekla sam joj: ‘Ćao’ i ‘odjavila se iz dana’. Baš me je bilo sramota“, požalila se ona.

BONUS VIDEO: Pevači koje obožavamo decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar