Novogodisnji Grand Suzana Jovanovic
Suzana Jovanović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Venčanje Suzaninog sina Danijela privuklo je mnogo pažnje domaće javnosti.

Pevačica Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su dobili ćerku Aleksandaru, ali je poznato da Saša nikad nije pravio razliku između nje i Suzaninog sina Danijela.

PROČITAJTE JOŠ:

Danijel je pre par meseci stao na „ludi kamen“, a pevačica je otkrila ni jednog trenutka im nije nedostajao njegov biološki otac.

„Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio, naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla, otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka“, ispričala je Suzana.

Suzana je dodala i da natpisi o navodoj cifri koju su zaradili na svadbi nisu tačne.

„Najpre, jako je degutantno pričati o ciframa, a pisalo se da su deca dobila 100.000 evra za svadbu u poklonima! O tome nema ni govora, daleko je to od te cifre. Druga stvar, čitala sam da se pisalo da deca zajedno nemaju ‘pet dana škole’. Moram ovom prilikom da kažem da su naša deca jako školovana. Danijel je završio školu za inženjera zvuka u Ljubljani, a snaja Ekonomski fakultet. Oni su akademski građani, ostvareni, sa visokim školama i jako je maliciozno da se tako piše“, otkrila je Suzana za „24sedam“.

BONUS VIDEO: Suzana Jovanović: Stalno imam Košmare

Komentari

Svi komentari (0)