Sultanija Hurem kakvu još nismo videli: Objavila potpuno golu fotku iz kade

Podeli:
Meryem Uzerli Foto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Merjem Uzerli, koja se u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem, početkom godine postala je majka još jedne devojčice i trenutno je u potpunosti posvećena ćerkama. Ipak, glumica nalazi i vremena za svoje užitke, a jedan takav podelila je s pratiocima na Instagramu.

Oni koji prate čuvenu sultaniju Hurem na društvenim mrežama znaju da ona uglavnom objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoje frizure, pošto često menja boju kose i modne kombinacije. Ovog puta Merjem Uzerli je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga u kadi.

Slavna turska glumica pozirala je u svom kupatilu, u kadi, s velikim osmehom na licu kao od majke rođena i s maskom za podočnjake.

Merjem Uzerli Foto: meryemuzerlimeryem

Poznato je da je Merjem uz Lili Koi majka šestogodišnje devojčice Lare Džemine. Pre nego što ju je rodila imala je teških zdravstvenih problema. Tadašnji partner, 17 godina stariji preduzetnik Kan Ateš želeo je da glumica abortira. Vezu je raskinula i svoje prvo dete odgaja sama.

PROČITAJTE JOŠ

Od tada Merjem ne želi da priča o privatnom životu, a životnu sreću koju je dočekala – ovog puta čuva samo za sebe pa još nije potvrdila da li je otac njene druge ćerke glumac Čaglaru Ertugrulu, s kojim je navodno već duže vreme u vezi, a koji je publici poznat po ulogama u turskim sapunicama.

„Nije lako s jednim detetom, a sa dvoje je ‒ teško. Pritom mislim na planove, organizaciju i rešavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim ćerke samo da bih im bila blizu, jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva-tri dana veoma su zamorna i stresna za dete. Ali, važno je da imate nekog svog, nekog na koga možete da se oslonite. U Moskvu sam došla mirna, jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na decu. On je zaista divan otac, podržava me, pomaže mi. Ne odvaja se od devojčica, s njima je 24 sata dnevno, a po potrebi uskače i dadilja“, izjavila je glumica pre nekoliko meseci.

Prema pisanju stranih medija, Merjem se bacila u preduzetničke vode i otvorila u centru Berlina prodavnicu zdravih slatkiša. Reč je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.

Bonus video

Turski glumac izazvao histeriju na ulicama Beograda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar