Foto: Printscreen / RTS

RTS je objavio zvaničan spisak nastupa takmičara na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu za Evroviziju '23.

Pesme će od četvrtka 2. februara biti dostupne na Jutjub kanalu Pesma Evrovizije – Zvanični kanal RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ

I dok još uvek s nestrpljenjem čekamo da čujemo šta su kandidati spremili, RTS je objavio i datume kao i imena učesnika koji će nastupati tokom prve i druge polufinalne večeri PZE’23.

Tokom prve polufinalne večeri, 1. marta ove godine, nastupiće – Angela Kassiani i Mattia Zanatta sa pesmom „Novi Svet“, zatim Adem Mehmedović sa pesmom „Osmeh“, zatim Nađa sa pesmom „Moj prvi ožiljak na duši“, zatim Tijana Dapčević sa pesmom „Mamin“, potom Princ sa pesmom „Cvet sa Istoka“, zatim Filip Baloš sa pesmom „Novi plan, drugi san“, zatim Filip Žmaher sa pesmom „Ćujemo se sutra“. Iste večeri će nastupiti i Luke Black sa pesmom „Samo mi se spava“.

Tokom prve polufinalne večeri nastupiće i Angellina sa pesmom „Lanac“, onda i Emphaty Soul Project sa pesmom „Indigo“, potom Stefan Shy sa pesmom „Od jastuka do jastuka“, onda i Hercenšlus sa pesmom „Vremenska zona“, kao i Savo Perović sa pesmom „Presidente“, Igor Stanojević sa pesmom „Iza duge“, Boris Subotić sa pesmom „Nedostupan“, a onda i Chegi i Braća Bluz Bend sa pesmom „Svadba ili kavga“.

Tokom druge polufinalne večeri, 2. marta, nastupiće novi sastav grupe Hurricane sa pesmom „Zumi zimi zami“, Nadia sa pesmom „Devojka tvog dečka“, Fillari sa pesmom „Posle mene“, Zejna sa pesmom „Rumba“, Frajle sa pesmom „Neka neka“, Igor Vins i Bane Lalić sa pesmom „Zato što volim“, Erget sa pesmom „Ako shvatim kasno“, Džipsi sa pesmom „Greh“, Eegor sa pesmom „Starac dana“, Jelena Vlahović sa pesmom „Kao grom iz vedra neba“, Ivona „U Noćima“, Gift sa pesmom „Liberta“, Milan Bujaković sa pesmom „Fenomen“, Duo Grand sa pesmom „Viva la Vida“, Anđela sa pesmom „Loše procene“ i Doris Milošević sa pesmom „Tišina“.

Finale takmičenja za Pesmu za Evroviziju ’23 biće održano 4. marta, kada će javnost Srbije znati ko će nas predstavljati na Evroviziji u Liverpulu, Velikoj Britaniji.

BONUS VIDEO: Konstrakta otkrila da li će biti u žiriju u takmičenju za pesmu Evrovizije: Evo koga je podržala

Komentari

Svi komentari (0)