Snežana Đurišić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon kraće pauze ponovo je počelo snimanje Zvezda Granda, a Snežana Đuričić nam je otkrila da su joj nedostajala snimanja, ali i na koj način održava svoj mladalački izgled.

Snežana Đurišić stigla je na snimanje nove emisije „Zvezda Granda“ i ispričala da su joj kolege iz žirija postali kao porodica.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Ova priča je postala nekako porodična i mi smo tim koji funkcioniše, svi smo kao jedan. Uvek kada napravimo veću pauzu dođu i te emocije da poželiš da se sa nekim vidiš ili čuješ, ali mi se stvarno često čujemo privatno. “Zvezde Granda” su postale deo moje profesije“, rekla je Snežana u Fejsbuk lajvu Nove.rs, te otkrila tajne svog izgleda, koji se ne menja već godinama:

„Ništa posebno ne radim po pitanju izgleda, ponašam se tako kako moram i kako mi, između ostalog, i kultura nalaže. Negujem se, malo vežbam, malo tu ima i genetike.“

Ipak, Snežana tvrdi da o ishrani ne vodi previše računa, ali da ima sreće što voli zdrave stvari.

„Moji ukućani kažu da sam dobra domaćica, a što se tiče zdrave ishrane, ja volim da jedem, što se i vidi. Jedem sve. To što malo više volim hranu koja spada u kategoriju zdrave hrane, to je moja sreća. Obožavam i sarmu, podvarak, kiseli kupus… „, rekla je kroz smeh Snežana.

Iako je već godinama stalni član žirija „Zvezda Granda“, pevačica tvrdi da joj dugotrajna snimanja ne padaju teško:

„Nije teško, jer smo mi profesionalci i navikli smo na taj posao. Ne primetiš ni da si žedan, ni gladan, a ako je u pitanju neka preka potreba, snimanje se zaustavi. Nijedan posao koji se radi odgovorno i pošteno nije lak“.

Snežana još uvek nema u planu nastup u Beogradu, a objasnila nam je koja je razlika između publike u Srbiji i u dijaspori.  

„To je isti narod, možda su oni tamo malo više željni nas, pa se to oseti. U suštini, energija je ista, tvoj narod, koji te voli, dolazi da te gleda i sluša“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:  Najveće svađe u žiriju Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.