Foto: E-Stock

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka uživa u braku sa Tijanom, šminkerkom koja radi na Grandu i ulepšava pola estrade. Ona sama izgleda kao preslatka devojka iz komšiluka.

Danijel je upoznao svoju sadašnju suprugu na poslu, a ljubav se rodila odmah. Saša Popović je više puta pričao o tome da, iako mu nije biološki otac, Danijela voli najviše na svetu i oboje ih prihvata kao najbliže članove svoje porodice.

PROČITAJTE JOŠ

Šarmantna Tijana je po zanimanju šminkerka i radi mejk-ap za mnoga televizijska lica, ali i glumce.

Kako se može videti na njenom Instagram profilu, mnogo puta do sada je šminkala Draganu Katić, voditeljku emisije „Nikada nije kasno“, ali i pevačicu Miu Borisavljević, te svoju svekrvu Suzanu Jovanović, pored mnogih drugih estradnih zvezda.

Suzana je ranije govorila o Sašinom odnosu sa Danijelom.

„Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – ‘Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac’. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca“, rekla je ona.

I sam Saša je pričao o Danijelu.

„Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac“, više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Na svadbi u maju ove godine, između Danijela i Tijane, među prvima su došli su Goran Šljivić, pevačica Biljana Sečivanović, pevač Milan Mitrović sa suprugom koja je u drugom stanju i koja sa pevačem čeka devojčicu, kao i Dragan Stojković Bosanac sa suprugom Dunjom, koja se retko pojavljuje u javnosti, kao i Snežana Đurišić sa dečkom Vanjom, Viki Miljković, Ceca, Lepa Brena.

BONUS VIDEO: Trans pevačica Alina Juhart u Zvezdama Granda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar