Slobodan Sloba Radanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sloba Radanović spasao je danas u popodnevnim časovima čoveka koji je pokušao da se ubije skokom sa Pančevačkog mosta.

Pukom srećom, pevač je u tom trenutku prolazio mostom, kada je krenuo da zameni felne na kolima svoje supruge Jelene.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je ugledao muškarca koji pokušava da skoči, odmah je reagovao.

„Jeste, desilo se to, ali ja stvarno ne volim da se od toga pravi neka senzacija. Mislim da bi više trebalo da se ukaže na taj problem zašto je taj čovek uopšte pomislio na to da skoči. On je sam po sebi heroj zato što to nije uradio. Nije dozvolio da ga taj đavo obuzme, nego se sve završilo kako treba. Hvala Bogu“, počeo je pevač i dodao da je za njega ovo vrlo stresno.

Promocija novog albuma pevaca Vlada Marica Slobodan Sloba Radanovic
Slobodan Sloba Radanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Jedna vrlo stresna situacija, sreća pa sam se našao tu. Ja sam još pod stresom, usta su mi se osušila“.

Pevač je reagovao dok je još bio u automobilu, ali ga je bilo strah da ne napravi pogrešan korak i time utiče na situaciju.

„Najteže mi je bilo da mu priđem. Posle se tu stvorilo još ljudi, ali ja sam neko ko je uskočio prvi i već iz kola sam pokušao sa njim da razgovaram. Tu jednostavno… Ne znaš kakva reakcija čoveka može da bude. Prvenstveno, ne želim da izazovem nekoga da skoči. Polako sam mu prilazio i kako sam došao do njega, pustio me je da ga uhvatim za ruku. Ja sam ga uhvatio, tu smo popričali, razgovarali. Tu se stvorilo posle još nekloliko ljudi. Svi su pokušavali da mu ukažu da ništa nije vredno tog njegovog čina i toga što želi da uradi. Jer zaista ništa nije vredno ljudskog života“, kaže pevač i dodaje da je nesrećni muškarac u problemima.

Foto: E-Stock/aleksandar_nalbantjan

„Čovek se žalio da… jednostavno, imao je svoje privatne probleme. Neke institucije nisu reagovale na neke stvari, on je bio opljačkan dva puta, niko nije reagovao, niko nije slao da se izvrši ni uviđaj. Mnogo je veliki problem. Jednostavno, hvala tom čoveku što je ostao priseban, nekako, Bog je namestio da se sve završi kako treba“, zaključio je Radanović za „Telegraf“.

BONUS VIDEO: Nastup Slobe Radanovića i Elme na Jahorini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar