Slađa Delibašić i Đole Đogani
Slađa Delibašić i Đole Đogani. Foto: Nova.rs

Slađa delibašić postala je poznata devedestih kada je sa tadašnjim suprugom imala grupu "Đogani fantastiko".

Sa ove vremenske distance, Slađa smatra da je to bila greška i prvi put je otkrila da je mogla mnogo bolje da se uda.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona kaže da su joj se nudili milioneri iz inostranstva, a ona je izabrala densera zbog kojeg je ostavila i dečka košarkaša da bi s Đoganijem otišla na turneju.

„Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi: ‘Gde mi je onda pamet bila’, ali ne kajem se“, rekla je Slađa, pa dodala:

„Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku.“

Slađa Delibašić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pored oca sportiste Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi.

„Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere“, ispričala je Slađa za Republiku.

Inače, Delibašićka iz braka s Đoletom ima dve ćerke Silviju i Marinelu.

BONUS VIDEO: TOP 5 najkraćih brakova na estradi

Komentari

Svi komentari (1)