Skandal na Banja Luka Festu: Novinari čekali Čolu 5 sati i ostali bez izjave

Showbiz 10. jul 202213:55 > 14:25
Podeli:
Foto: Promo/Banja Luka Fest

Organizacija Banja Luka Festa nije ispoštovala obećanja data pre početka ove manifestacije.

Naime, medijima je pre početka ovog muzičkog događaja obećano da će dobiti izjavu Zdravka Čolića pre pevačevog nastupa. PR tim Banja Luka Festa je novinarima najavio da će Čola dati izjavu u 18.30, međutim, kada su mediji stigli, rečeno im je da nije još sve spremno i da će davanje izjave malo kasniti.

Novinari su čekali izjavu sve do početka Čolinog koncerta, a tada im se ponovo obratio PR Banja Luka Festa i rekao da će izjavu ipak dobiti nakon nastupa.

Predstavnici medija se nisu bunili zbog toga i prihvatili su da sačekaju do kraja nastupa kako bi dobili obećanu izjavu.

Kada je koncert završen, oko ponoći, novinarima je rečeno da izjave ipak neće dobiti. I to tek kada je Zdravko napustio Kastel.

Banja Luka Fest poneo se neprofesionalno i kada su u pitanju izjve Luz Kasal i Josipe Lisac, koje takođe nismo dobili, dok su lokalni mediji dobili priliku da snime sve izvođače.

Pored toga što nismo dobili izjave izvođača, nismo imali priliku da porazgovaramo ni sa javnim ličnostima koje su došle kao gosti. Tačnije, mogli smo da snimimo oko dva minuta razgovora, ali samo o festivalu.

Portal Nova.rs je profesionalno pratio ceo tok festivala i izveštavao o svim koncertima, ali nažalost, osim od Bajage, nismo bili u prilici da dobijemo intervju ili makar izjavu od ostalih izvođača, što baca senku na ovaj događaj.

BONUS VIDEO: Mladić koji je na protestima pevao Čoline pesme oduševio žiri Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar