Seks scene u izobilju: Iz ovih serija izbija pornografija

Showbiz 13. jun. 202015:49 > 16:19
Podeli:
Foto:Promo/IMDb

Scene seksa u popularnim TV serijama i filmovima gotovo nikada ne prolaze neopaženo. Često su one i najupečatljivije u očima fanova i publike. I dok gotovo svaka serija tokom sezone ima makar jednu eksplicitniju scenu, pojedina ostvarenja prepuna su brutalnih scena seksa i vođenja ljubavi, kako između muškaraca i žena, odnosno muških i ženskih likova u seriji, tako i između istopolnih likova.

PROČITAJTE JOŠ

U nastavku ovog teksta pogledajte listu serija koje vrve od scena seksa u svojim epizodama. Pojedini strani mediji navodili su i da su ovo serije koje imaju najviše eksplicitnih scena u svojim epizodama ili sezonama.

Girls

Ova serija podelila je gledaoce u dve grupe, tako da su jedni smatrali da je u pitanju britko i realistično ostvarenje koje prikazuje ljubavne i seksualne odnose u dvadesetim godinama. Drugi nisu baš imali volju da je prate na duže staze jer su neke scene bile jednostavno previše za njih. U svakom slučaju, golotinje i te kako ima na svakom koraku.

Sex and the city

Kao što i sam naziv kaže „Seks i grad“. Po mnogo čemu, ova serija je bila revolucionarna i definitivno je zaslužila svoj kultni status. Iako neke scene danas možda deluju naivno, za svoje vreme su i te kako bile kontroverzne.

Normal People

“Normal People” je postala jedna od popularnijih serija upravo zbog brojnih eksplicitnih scena. Dok neki negoduju, drugi kažu kako su producenti odlično sve odabrali, a glumci vrhunski odglumili.

Elite

Čim je premijerno objavljena na Netflixu nova španska serija Elite je brzo osvojila publiku širom sveta i to sa dobrim razlogom. Serija koja koja prati prilagođavanje tri srećna srednjoškolca koja su dobila priliku da se besplatno školuju u prestižnoj školi koju pohađaju samo elitna deca, dobija obrt već na samom početku kada saznajemo da je jedan od glavnih likova ubijen i da se sumnja da je ubistvo počinio neki učenik škole. Pored misterioznog ubistva, serija je jako popularna i zbog vrelih scena seksa u kojima fanovi uživaju.

Game of thrones

Svi smo već videli i pročitali sve o završetku ovog planetarnog fenomena. Uprkos mnogobrojnim spletkama, bitkama i ratovima, producenti ove serije stigli su da umetnu mnogobrojne scene seksa i golotinje tako da je ova serija nezaobilazna na ovoj listi.

True blood

Naravno da „HBO“ u svom portfoliu ima i seriju o vampirima i naravno da je i ona prepuna golotinje i seksa. Činjenica je da je radnja mnogo komplikovanija od toga, ali takođe i da ova fantazijska stvorenja obožavaju seks, ili makar u ovoj seriji.

Rome

Iako je u pitanju istorijska drama, to nije sprečilo tvorce serije da u nju ubace gomilu golotinje i brutalnih scena hardcore seksa.

Toy boy

Ugo Beltran je lep i bezbrižan mladi striper. Jednog jutra nakon lude žurke se budi na jahti pored spaljenog ljudskog tela. Radi se o supružniku Makarene, njegove ljubavnice, zrele i moćne žene sa kojom je održavao burnu sentimentalnu i seksualnu vezu visokog napona. Ugo se ne seća ničega što se dogodilo u noći zločina, ali je siguran da on nije ubica nego žrtva nameštaljke kojom bi bio okrivljen. Serija vrvi eksplicitnim scenama seksa i golotinjom.

Masters of sex

„Masters of Sex“ je ono što se u žargonu filmskih i televizijskih producenata naziva drama. Reč je o igranom programu koji pokušava da uhvati (ili, što bi ovde možda bio tačniji kolokvijalizam, skine) duh jedne epohe, što obično znači jedne dekade dvadesetog veka. Verujte nam na reči kada vam kažemo da glavni glumci zaista jesu majstori seksa.

Holywood

Serija “Hollywood” želi da ispiše alternativnu istoriju u kojoj se sa problemima rasizma, nejednakosti polova, diskriminacije na osnovu seksualne orijentacije i godina, kao i seksualnim zlostavljanjem, Holivud, kao zajednica, obračunava na neki način pravovremeno i časno. Pored dubokih i tačnih poruka, serija takođe vrvi eksplicitnim scenama zbog kojih vam može biti neprijatno da seriju gledate u društvu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar