Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; Tanjug/Strahinja Acimovic; Tanjug/Vladimir Sporcic; N1

Mnogi pevači su prošli kroz žiri, a oni su privukli najviše pažnje.

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ godinama je najgledaniji šou program na našim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ:

Za dve decenije, koliko takmičenje traje, više puta su se menjali članovi žirija.

„Svi to teško podnesemo, to moram da kažem, jer naviknemo mi na te članove žirija, pogotovo kad smo godinu, dve dana zajedno, mi se onda uhodamo, tačno znamo ko šta misli, kako će ko da reaguje. Nekako sam imao neverovatnu sreću da su nam iz godine u godinu dolazili fantastični pevači koji su u žiirju. U žiriju je bila Zorica Brunclik, pokojni Šaban Šaulić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, došla je Marija, došla je Ceca, pa i Đole. On se sjajno uklopio“, ispričao je Popović, a na njega se nadovezala Marija Šerifović:

Đorđe David Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Moram da kažem da smo za njega bukvalno glasali. Đole se pokazao kao jedan od najboljih skrivenih članova, ta emisija je bila ludilo, najgledanija u tom krugu, pa smo posle glasali da li da dođe Đole, svi smo bili apsolutno za to. Đole je ozbiljan mentor, ozbiljna budala, način na koji radi sa tom decom je za svaku pohvalu“, dodala je Marija.

Saša je otkrio i koja emisija je u istoriji „Zvezda Granda“ bila najgledanija. Naime, mnoge je iznenadilo što je publiku najviše privukao žiri sastavljen od političara.

„U istoriji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti član. To je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan. Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri“, rekao je Saša u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

Đorđe David, Svetlana Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić, Marija Šerifović, Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon što je Jelena Karleuša napustila žiri „Zvezda Granda“, Saša se našao pred izazovom.

„Kad je Karleuša napustila takmičenje, kad sam razmišljali koga ćemo, ja sam vratio film svih onih koji su bili u žiriju od 2007. godine, kada sam prvi put i napravio žiri, jer do tad u takmičenju nije postojao žiri. Kad sam sve to sagledao, video kako se ko ponašao, evo to je sad ovaj žiri“, dodao je on.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar