Sanja Kužet Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Iako ima dvoje dece, voditeljka je prepoznatljiva po vitkoj liniji.

Sada je odlučila da otkrije kako joj to uspeva i šta je njena tajna, pored redovne fizičke aktivnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Baš iz želje da svoje iskustvo podelim u meni je živela ideja da stvorim Reliksir kako bi svi osetili magičnu moć detoksikacije prirodnim hladno ceđenim sokovima vrhunskog kvaliteta i ukusa“, otkrila je zgodna voditeljka, te dodala:

„Uz fizičku aktivnost, redovno praktikovanje programa detoksikacije postala je moja najblagotvornija i najbitnija zdrava navika, kao i sastavni deo mog života. Program je koncipiran tako da se za doručak, ručak, večeru i dve užine , unose isključivo Reliksir detoks sokovi. Jer, svi imamo periode kada malo manje pazimo na ishranu tako da je nakon takvih perioda upravo ovaj detoks idealan da nas kroz par dana konzumacije vrlo ukusnih sokova uvede ponovo u period kada ćemo obratiti pažnju na namirnice koje unosimo. Konzumacija detoks programa jednom mesečno me praktično vrati na pravi put i samim tim mi ne dozvoljava da preteram i dobijem neželjene kilograme koje je posle mnogo teže skinuti. Količina energije koju dobijete i bolji osećaj su neverovatni pa vas prosto teraju da nakon detoksa nastavite sa zdravom ishranom“, zaključuje Sanja.

Sanja Kužet Foto: Instagram

Podsetimo, Sanja Kužet je ogromnu popularnost stekla kao voditeljka „Zvezda Granda“, ali je i pre toga radila isti posao. Naime, ona je vodila vremensku prognozu još kada je imala 17 godina.

BONUS VIDEO: Sanja Kužet otkrila kako tretira svoje radnike i koliko je zadovoljna poslom u „Grandu“