Foto:Zoran Lončarević

Pevačica je u jednom intervjuu krajem 80-ih iznela svoj stav o koleginici.

Vesna Zmijanac nema običaj da iznosi negativne stvari o kolegama. Međutim, krajem 80-ih godina kada je bila na vrhuncu svoje karijere dešavalo se da iznese mišljenje o kolegama, čak i onda kada je ono bilo negativno.

PROČITAJTE JOŠ:

U to vreme običaj je bio da pevači izdaju albume na godinu dana, a između dva albuma pravili bi pauzu i ne bi se pojavljivali u medijima.

To je bio slučaj i sa Zmijančevom, koja je 1988. godine izdala svoj album „Istina“, a tim povodom dala je intervju za list „Sabor“.

Ovom prilikom na pitanje novinara da li bi neka pevačica mogla da zauzme njeno mesto dok je na pauzi Vesna je odgovorila:

„Ne znam koja bi to mogla. Ne vidim pevačicu mog personaliteta. Sve je to kalibar-dva ispod mene.“

Novinar je potom naveo zvučna imena koja bi pevačici mogla biti konkurencija u tom trenutku, a među njima su: Dragana Mirković, Snežana Savić, Snežana Đurišić.

„Dobre su to pevačice, ali nisu one moja konkurencija“, rekla je pevačica, a onda je posebno komentarisala koleginicu Snežanu Đurišić.

Snežana Đurišić, Snežana Djurišić
Snežana Đurišić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Posebno je zanimljiv slučaj Snežane Đurišić. Ona je osvedočeno dobra pevačica, ali nikada neće postati zvezda. Nema šanse jer u svakom srpskom selu mogu da je čuju i vide na svakih deset dana u nekoj šatri, gde peva na svadbi ili vašaru. Kako to može da bude zvezda kada je svakome na dohvat ruke i očiju? Gledaju je kako drema za prljavim stolom, razmazane šminke, kako gaca od šatre do šatre. Ja sam, takođe, imala tu etapu u pevačkoj karijeri dok sam bila estradni pripravnik. Ali, to je za mene davno prošlo vreme. Snežana peva 17 godina, ima 30 i kusur i još hoće da postane zvezda pevajući u srči do kolena. Smešno“, ispričala je Vesna Zmijanac.

BONUS VIDEO: Vesna Zmijanac: Skadarlija Avlije Avlije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (3)