Foto: Nemanja Jovanović/Filip Krainčanić/Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Popularni pevač ima buran život, naročito ljubavni, a mi smo u njegovom rodnom Brestaču, kao i u Pećincima i Ugrinovcima, gde mu žive izabranice, čuli mnogo novih detalja.

Kako su mediji nedavno pisali, pevač je nestao na pet dana i niko nije znao gde se nalazi, on se nije pojavio ni na zakazanom nastupu u jednoj stranoj zemlji. Viđen je tek na svadbi Vanje Mijatović, na koju je došao sa novom devojkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazić je obnovio vezu sa fitnes instruktorkom Katarinom Stojanović sa kojom je bio u emotivnom odnosu pre više od deset godina.

Ekipa portala Nova.rs je odlučila da ode put Ugrinovaca gde je rođena Darkova devojka, kako bismo saznali šta komšije znaju o njoj i da li se on prethodnih dana možda krio u njenom porodičnom domu. Komšije su uglavnom bile voljne da pričaju, ali ne i da se slikaju.

Darko Lazić sa devojkom Katarinom Stojanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Katarina ima dve sestre, a svojevremeno je radila kao manikirka i taj posao joj je jako dobro išao sve do trenutka dok nije postala alergična na prašinu.

Saznali smo i da je bila udata za vlasnika jedne teretane u kojoj je ona postala fitnes instruktorka. Ono što su nam svi meštani rekli to je da su njeni roditelji jako dobri ljudi i veliki domaćini, a sa njima u kući živi i Katarinin ujak. Majka se zove Vesna i radi kao vaspitačica u vrtiću u Ugrinovcima, dok je njen otac vozač kamiona za firmu „Paćkan trans.“

Ugrinovci, vrtić u kome majka Katarine Stojanović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Katarinina starija sestra je bila pevačica dok se nije udala, a po navodima komšija – muž joj je zabranio da peva. Naime, starija sestra se udala za sina bivšeg predsednika opštine Zemun, dok je mlađa sestra odskora verena.

„Katarina je rođena ovde u Ugrinovcima, ali ja nju ne znam lično, samo znam da su se ona i Darko ranije zabavljali“, rekla nam je jedna od komšinica, dok druga meštanka otkriva da Darkova sadašnja devojka već godinama ne živi u rodnom mestu.

„Ja sam skoro radila na sladoledu i Darko je došao, ja njega nisam ni prepoznala, dosta se promenio“, kaže jedna od prodavačica u obližnjoj radnji.

„Katarinina sestra je pevala, ali je prestala kad se udala, a Katarina je fitnes instruktor. Moj drugar je radio sa Darkom i znam da je dobar dečko“, kaže jedan komšija, dok jedna komšinica tvrdi sledeće:

„Darko ima stan u Novom Sadu, valjda je tamo, on samo menja žene. Ona je otišla od svog muža za Darka, nije se ni razvela, pričaju ovde da je samo pokupila stvari“, priča nam jedna Ugrinovčanka.

„Katarinini roditelji su jako dobri, što se kaže, dobra je kuća i svi su pokretljivi, rade, voze skromne automobile. Svima je čudno što je Katarina u vezi sa Darkom“, rekao nam jedan od prvih komšija Lazićeve nove devojke.

Ugrinovci, porodična kuća Katarine Stojanović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon Ugrinovaca, otišli smo u Pećince kako bismo videli da li je Darkova bivša žena Marina Gagić kod kuće. Imali smo sreće da brzo nađemo njenu kuću, ali nažalost, Marina je u tom trenutku bila u Rumi i završavala svoje obaveze.

Kako komšije tvrde, Darko stalno dolazi da viđa svog sina kog je dobio u vanbračnoj zajednici sa Marinom, a mi smo slučajno naleteli i na njenu rođaku, koja nam je otkrila nekoliko detalja vezanih za njihov trenutni odnos.

Darko Lazić, Marina Gagić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Marinina rođaka nije želela da komentariše Darkovu sadašnju vezu, ali kako ona kaže, pevač redovno viđa svoje dete. Starateljstvo je u potpunosti pripalo Marini, a Darko ima pravo da ponedeljkom i sredom viđa dete.

Rođaku smo pitali i gde je sada Marina i šta radi s obzirom da nije iskoristila medijski prostor koji je imala tokom i nakon raskida sa Lazićem, a ona nam je rekla da Gagićevu ne zanima estrada i da sebe ne vidi na javnoj sceni, te da je maksimalno posvećena svom detetu. Kako saznajemo, Darkov i Marinin sin liči na Marinu kada je bila mala, ali ima dosta i Lazićevih gena.

„Marinin otac ima radionicu u kojoj radi on i njen brat. Darko dolazi redovno, vidim ga da svrati sa autom. Ja poznajem Darka kada je bio mali, promenio se sada malo, postao ozbiljniji, prema meni je oduvek imao poštovanje“, kaže prodavačica u radnji koja se nalazi blizu Marinine kuće.

Pećinci, porodična kuća Marine Gagić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon obilaska mesta Pećinci, ekipa portala Nova.rs je krenula put mesta Brestač, gde je rođen i odrastao Darko Lazić, a mi smo imali sreće da sretnemo njegovog kuma, koji nam je rekao da je Darko „mnogo dobar dečko“ i da nije sve onako kako se piše u medijima. Kako Darkov kum tvrdi, pevač dovodi i svoju decu u porodičnu kuću u kojoj mu živi majka.

„Darko je kao mali spavao kod mene, veliki je on talenat, jako lepo peva i otac mu je pevao i brat mu peva“, ispričao nam je Lazićev kum.

U potrazi za Darkovom kućom naišli smo na njegovu komšinicu, koja kaže da joj nije jasno zašto je ostavio Marinu Gagić, koja je od svih njegovih dosadašnjih devojaka i žena bila najbolja i najlepša.

Brestač rodno mesto Darka Lazića Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Jedan od meštana Brestača kaže da Darko dolazi s vremena na vreme i da se uvek provoza motorom i „besnim“ autom, ali sada nema dozvolu.

„Ne valja mu što stalno menja žene jer tako sputava svoju karijeru, ali one se same lepe za njega“, kaže nam sused.

Na samom kraju našeg današnjeg puta došli smo do kuće popularnog pevača, gde smo sreli njegovu baku koja je bila u dvorištu kuće. Ona nije želela da priča za medije, samo nam je rekla da se trenutno nalazi u Novom Sadu i da kući dolazi često.

Jedno je sigurno, Darkova dela se daleko čuju, s ozbirom na to da je stalno u centru skandala, ali kako smo se uverili, njegovi meštani su uvek uz njega. A da li će se Darko konačno skrasiti pored lepe Katarine Stojanović, ostaje da vidimo.

Brestač, porodična kuća Darka Lazića Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

BONUS VIDEO: Darko Lazić intervju sa svadbe Vanje Mijatović