Aca Lukas i Sonja Vuksanović Foto:E-Stock/Kobra

Pevač se nakon razvoda od supruge Sonje Vuksanović preselio u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša žena i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Bivša supruga folk pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, veoma je aktivna na Instagramu, pa se tako na njenim fotografijama mogu videti detalji iz njenog doma u kojem živi sa svojim ćerkama.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako možemo zaključiti, omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida, a u kome se često fotografiše u različitim odevnim kombinacijama. U ogledalu se može videti i kako izgleda Sonjin dnevni boravak.

Tokom praznika kuća dobija potpuno drugačiji, bajkoviti izgled.

Dom krase umetnine, skupoceni detalji, ali i prelepo cveće, kako se može zapaziti na Sonjinim objavama.

Lukas je u svojoj knjizi „Ovo sam ja“ opisao kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

„Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. ’Da nećeš da me udariš!’ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu“, napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o seriji o svom životu