Anastasija Gudelj Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Anastasija Ražnatović važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica koja može da se pohvali vitkom linijom.

Međutim, Anastasija nije uvek imala besprekornu figuru.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom periodu života njena ishrana nije bila ni približno ovoj danas, zbog čega se pevačica za kratko vreme ugojila čak 20 kilograma.

O procesu mršavljenja nedavno je govorila, te otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve, tri godine.

Naime, kako je pojasnila, u periodu puberteta Anastasija se sa emotivnim krizama borila tako što bi utehu našla u hrani. Međutim, kada je videla da se drastično ugojila rešila je da značajno promeni životne navike i ishranu, pa je tada svoju liniju dovela do savršenstva.

„Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane“, rekla je Anastasija za „Story“ i dodala:

„Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.“

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako: doručak- ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem, ručak- brancin i zelena salata, večera- potaž od bundeve.

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših prirodnih pevačica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar