Milica Dabović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bivša košarkašica nije u kontaktu sa ocem svog deteta.

Milica Dabović je pre par godina iz vanbračne veze dobila sina Stefana. Ubrzo nakon njegovog rođenja, raskinula je vezu sa njegovim ocem.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim što nisu zajedno, Milica je više puta pričala o tome da Stefan nema kontakt sa ocem.

„Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije“, izjavila je ranije košarkašica, a prenosi „Story“.

Nakon što je ostala samohrana majka, pomoć su joj pružali prijatelji, a prema njenim rečima Stefanov otac ih je izmanipulisao.

„Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole“, poručila je Milica.

Nedavno je na Instagram profilu „Showbizz fotke“ isplivala njegova fotografija, iako je godinama pokušavao da se sakrije od novinara.

Podsetimo, došlo je do zabune kada se pojavila vest da je otac njenog deta izvesni Vuk Roten, a bivša košarkašica je onda otkrila da je u pitanju ista osoba. Kako prenosi „Story“, Ljubomir koji je inače sa Novog Beograda, Milici se predstavljao kao „milioner iz Beča“, a navodno ju je više puta i opljačkao.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica

Komentari

Svi komentari (2)