Oštre kritike filma Spenser: Neprihvatljiva scena masturbacije Lejdi Di (VIDEO)

Podeli:
Kristen Stjuart i Lejdi Dajana Kristen Stewart Lady Diana
Kristen Stjuart i Lejdi Dajana Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES/parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

Lejdi Di u filmu koji uskoro izlazi prikazana je kao emocionalno nestabilna i sklona samopovređivanju. U jednoj sceni ona mašta o tome da se baci niz stepenice ili uguši bisernom ogrlicom koju joj je poklonio princ Čarls.

U decembru u bioskopima počeće da se prikazuje novi film ‘Spencer’, čija se radnja vrti oko života pokojne princeze Dajane.

Kraljevski stučnjaci već su kritikovali film zbog niza, za njih, ‘neprihvatljivih scena’.

U jednoj sceni prikazana je Dajanina borba sa bulimijom. Gde se prikazuje uplakana princeza koja pokušava da povraća i halucinira o vlastitoj smrti.

Ipak, najviše pažnje privukla je scena u tušu gde Lejdi Di masturbira.

Kraljevski biografi kažu da je tom scenom pokojnoj princezi oduzeto dostojanstvo, piše Daily Mail.

„Vrlo je okrutno ovako da se prikazuje. To je bilo potpuno nepotrebno. Vilijam i Hari biće ljuti zbog ovoga. Biće im užasno što je njihova majka prikazana ovako u velikom filmu“, rekla je Ingrid Sjuvard, glavna urednica „Majesty Magazine“.

Sa njenim tvrdnjama slaže se i stučnjak za kraljevsku porodicu, Peni Junor koja smatra da su neke stvari u filmu nepotrebne i preterane.

„Mogu samo da kažem jadan Vilijam. I ostavimo Dajani bar mrvicu dostojanstva. Znam da je Vilijam bio tamo kada je bila nesrećna, ali zvuči mi kao da je film činjenično netačan“, rekla je Peni.

Takođe, u jednoj sceni princ Vilijam na rubu suza moli majku Dajanu da mu se pridruži na večeri dok se ona samopovređuje u kupatilu zaključana.

Nakon toga, princeza se pojavljuje sa umazanom maskarom po licu i pita sina da li je video Kamilu na božićno jutro u crkvi.

Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a ulogu Lejdi Di preuzela je Kristen Stjuart.

Bonus video: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar