Muzička grupe "Vampiri" organizovala je promociju svog novog studijskog albuma.

„Vampiri“ su svoj uspeh doživeli već sa izbacivanjem svog prvog albuma 1991. godine, a iza sebe imaju dosta nagrada i priznanja. Neki od najpopularnijih hitova su: „Rama lama ding dong“, „Ona i ja“, „Pokloniću joj nebo“, „Be-be“ i tako dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Eraković Era je jedan od osnivača benda i on je i danas u timu, ali sa novom postavom muzičara.

Među njima i Nikola Nemešević Nemeš, koji je pre više od jedne decenije ušao u rijaliti „Veliki Brat“, u kome se zaljubio u Marijanu Seifert, tada Čvrljak, koja je u tom trenutku bila udata i imala maloletnu devojčicu. Oni su se venčali nakon izlaska iz rijaliti programa, ali taj brak nije dugo potrajao.

Ono što je šokiralo javnost ovog leta jeste misteriozni nestanak Marijane Seifert, koja se u međuvremenu ponovo udala i rodila još jedno dete.

Nemeša smo pitali kako komentariše nestanak svoje bivše supruge Marijane Seifert, na šta je on burno odreagova te nije želeo da odgovori.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako kažu, posle 25 godina ponovo izdaju album koji je šesti studijski po redu.

Godine 1993. grupa je zbog uticaja inflacije morala da se raspadne, a kako kažu sada nema sile koja može da ih rastavi, te napominju da se u vazduhu osećaju devedesete.

Osnivača grupe Aleksandra Erakovića Ere pitali smo koliko se estrada promenila od devedesetih pa sve do sada.

„Dosta toga se promenilo. Tada su bile kasete i ploče, sada je drugačija atmosfera, drugačiji sistem rada ali sada se u vazduhu osećaju devedesete.“

Aleksandar Eraković Era Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Era nam otkriva i da nisu spremili puno promena, te da će skoro sve ostati isto kao i do sada.

Osvrnuli su se i na to na koga žene najviše reaguju na nastupima.

„Na Šikmana, na njega i mi reagujemo“, rekli su kroz smeh.

Popularni „Vampiri“ su poručili i da se nadaju da neće biti neke katastrofe jer kada god objave album desi se nešto poput inflacije ili korona virusa.

BONUS VIDEO: Top 5 najskandaloznijih izdanja Jelene Karleuše

Komentari

Svi komentari (0)