Foto: Bojan Stevanović

Sa samo 16 godina Mišo Banjac započeo je muzičku karijeru kao svirač, da bi potom bio jedan od osnivača popularnog JetSet benda, gde je stvorio neke od pesama poput "Osmeh anđela" i "Hiljadu dušmana", ali sada je došlo vreme za novi korak.

„Nakon dugogodišnjeg rada, odlučio sam se za solo karijeru kako bih publici doneo nešto sasvim novo, što nosi moj pečat i autentičnost. Ovo je za mene veliki izazov i prilika da se istaknem na svoj način. Želim da se zahvalim svima koji su me podržavali tokom moje karijere, kao i svima koji me podržavaju u ovom novom poglavlju.“, rekao je Banjac i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

„S puno entuzijazma i zahvalnosti, osvrćem se na ovaj izuzetno važan trenutak u mojoj karijeri. Saradnja sa timom Aleksandra Sofronijevića, posebno s Dragišom Bašom, za mene je više od ostvarenja sna. Od trenutka kada sam počeo da se bavim muzikom, sanjao sam o prilici da budem deo ovakve vrhunske ekipe. Rad u studiju AS STUDIO TON s ovim talentovanim ljudima je pravo zadovoljstvo i privilegija“.

Foto: Bojan Stevanović

Pesma „Bilo je za pamćenje“ Miša Banjca ovih dana osvaja publiku u regionu, a vi je možete poslušati u video-prilogu ispod teksta.

BONUS VIDEO: Boško Jakovljević me je zvao i rekao mi – umesto da snimiš spot, ti si se udala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar