Đole i Vesna Đogani Foto: M.M./ATAImages

Susedi kažu da su deca muzičara izuzetno vaspitana i otkrivaju tajne odnosa para koji često privlači pažnju medija.

Za Vesnu i Đoleta Đoganija važi da su jedan od skladnijih parova na estradi, iako je pre nekoliko godina javnost brujala o njegovoj navodnoj aferi koja je ovekovečena kamerom emisije “Paparaco lov”. U poslednje vreme bili su na meti i repera Stefana Đurića Raste dok se i dalje prepričava Vesnina izjava da je znala za neverstvo Meline Džinović.

PROČITAJTE JOŠ:

Odlučili smo da posetimo kraj u kojem žive i čujemo kakvi su kada se svetla pozornice ugase.

„Ne poznajem ih lično, ali ono što vidim jeste da su veoma vredni i radni. Đole je stalno sa nekim papirima trči tamo-ovamo, telefonom zakazuje te njihove koncerte ili tezge, dok ona brine o deci i vodi računa kada imaju koji nastup. Stalno putuju, ja njih uglavnom viđam sa koferima. Naročito petkom u odlasku i nedeljom u povratku. Sedim ovde na klupici uzaludan, pa sve vidim“, kaže penzioner za „Blic“.

On je nam je ujedno pokazao ko od prolaznika živi u zgradi Đoganija.

„Poznajem ih, deca su im izuzetno vaspitana. Mislim da je za to zaslužna Vesna, ona se baš bavi decom. Đole mi više deluje malo uštogljeno i kao neko ko je zadužen da finansijski obezbedi porodicu. On o sebi ima visoko mišljenje. Ne može mu se sporiti da je u to vreme plesa osvajao nagrade i da je od te braće Đogani najuspešniji, ali baš da je u rangu Čole, za to nek izvini. Ne može mu ni prići“, kaže Marija za pomenuti medij.

U obližnjem kafiću kažu da porodica svraća ali ne tako često.

„Ne mogu da kažem da Đole nije galantan, ume da ostavi bakšiš. On raspolaže novcem, makar u situacijama koje smo ovde sretali. Malo je nervozan tip, prosto imate takve likove. Dok je Vesna opuštena, ona voli i snima klipove u kraju. Klinci je vole. On deluje kao da mu je svega preko glave“, rekli su za pomenuti portal.

Đole i Vesna Đogani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dve gospođe koje smo sreli po izlasku iz obližnje parfimerije kažu da se dive Vesni što je otvoreno rekla šta zna o Melini i Harisu.

„Niko drugi nije imao hrabrosti da kaže i ja verujem da bi ona rekla Harisu, da je Đole nije sputao. Ona je otvorena i ne kalkuliše, dok on deluje kao da bi da se ne zamera nikome. Baš mi je drago što je raskrinkala Melinu. Verujem da joj je tu izjavu Đole nabio na nos, da nije trebalo jer često ga čujemo kako je nešto kinji. Možda on misli da su to saveti, ali nije ona mala da joj trebaju. Ona je otvorenog srca, a za njega mislim da kalkuliše“, kaže Dana.

Komšije se sećaju perioda kada je Luna Đogani bila u rijalitiju i počela vezu sa Slobom Radanovićem koji je bio oženjen Kijom Kockar.

„Sve to je uticalo na čitavu tu familiju. Lunino blamiranje, nervni slomovi, ponašanje…Mislim da je Đoleta bilo sramota svega što se dešavalo, na pitanja o njoj je odmahivao rukom. Gledao je da se što više ograde od toga, a mnogi su ih poredili. Gagija nismo viđali u kraju, ali sestre mu dolaze. Mislim da su svi u super odnosima, ali da Đole želi svoju porodicu da udalji od rijaliti priče“, kaže jedan od komšija koji bolje poznaje porodicu Đogani.

Đole i Vesna Đogani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U obližnjem salonu lepote sreli smo devojke koje često budu u terminu kada i Vesna.

„Ima dosta pratilaca na Instagramu, pratimo je i mi. Zanimljivo nam je da je slušamo u salonu, nekad i zapeva. Mislim da joj nije trebalo da otkrije za Melinu jer, uostalom i ona je sada sa čovekom koji je bio oženjen u trenutku kada su počeli da se zabavljaju. Bezveze su ti dvostruki aršini, nemamo svi amneziju ali ovako je stvarno kul. Dobro izgleda bez šminke i telo ima za medalju“, kaže jedna dok druga dodaje:

„I Đole dobro izgleda za svoje godine, to ne može da se spori. Mislim da je on mozak operacije i neko ko ugovara gostovanja, ima osećaj za biznis.“

BONUS VIDEO: Sa 30 godina sam shvatila da sam duhovno prazna, a onda sam upoznala tu ženu: Naša pevačica otkriva kako je na vrhuncu popularnosti promenila svoj život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare