Oliver Mandić o hapšenju sina: Ne znam ništa i ne zanima me

Showbiz 06. jul. 202012:53
Podeli:
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevač Oliver Mandić, koji se pre nekoliko godina povukao iz gradske gužve preselivši se na Taru, tvrdi da nije upućen u porodična dešavanja, te kako je za Nova.rs rekao, ne zna ništa o hapšenju sina Darijana, kojeg je majka Mirjana prijavila za porodično nasilje.

PROČITAJTE JOŠ

„Molim? Ja nisam u zemlji, a i ne oglašavam se u medijima. Nisam upućen u dešavanja. Zaista ne znam šta se desilo i ne zanima me“, rekao je Mandić, a potom spustio slušalicu.

Podsetimo, Darijan Mandić (39), sin poznatog pevača Olivera Mandića (66), u petak popodne uhapšen je nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64).

Iako mu je prethodno određen pritvor do 48 časova i izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa majkom, mlađi Mandić je pušten na slobodu nakon saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu.

Foto: Zoran Lončarević

Mirjana je prema rečima izvora, pozvala policiju i rekla da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, te da je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a mlađi Mandić počeo je da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram.

Komentari

Vaš komentar