Šeron Stoun i Leonardo Dikaprijo
Šeron Stoun i Leonardo Dikaprijo Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER/EPA-EFE/DAVID SWANSON

Slavna holivudska glumica Šeron Stoun, otkrila je u svojoj knjizi "The Beauty of Living Twice", da je davne 1995. godine iz svog džepa platila honorar Leonardu Dikapriju, jer studio nije želeo da ga angažuje za ulogu u filmu.

Između njegovog prvog filma „What’s Eating Gilbert Grape“ 1993. godine, ali i „Titanika“, koji se dogodio 1997. godine, i uprkos činjenici da je u tom periodu već bio nominovan za Oskara, Leonardo Dikaprio nije mogao da dobije ulogu u filmu „The Quick and the Dead“.

PROČITAJTE JOŠ

Šeron Stoun je navela u svojim memoarima da je „pokidao audiciju“, te da je ona smatrala da je on pravi izbor za ulogu u filmu. „TriStar Pictures“ studio je odbio da ga angažuje.

„Rekli su mi tada da uvek pucam sebi u nogu i da nisu sigurni da li bi Leonardo bio dobar odabir, iako sam ih molila da ga angažuju“, napisala je glumica.

„Kasnije su mi rekli da ga sama isplatim, ako ga toliko želim na filmu, pa sam to i uradila.“

Kako je objasnila, ona je tada deo svog honorara uplatila Dikapriju, i na taj način mu omogućila da bude u pomenutom filmu.

Slično je bilo i sa rediteljem Raimijem, za kojeg je studio verovao da je „šlj“ reditelj.

„Uveravala sam ih da je dobar i da će raditi gotovo za džabe, jer je samo želeo da bude deo ovog projekta“, napisala je Stoun. „Na kraju su i na to pristali“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)