Foto:Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia; Mateja Stanisavljevic ATAImages

Pojedine zvezde rasle su i stasavale u potpunoj bedi i siromaštvu i u tom periodu nisu mogle ni da sanjaju kakav će uspeh jednoga dana doživeti. Za razliku od njih, neke druge javne ličnosti rođene su pod srećnom zvezdom, te su celog života uživale u prilično lagodnom životu.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na svetu, američka izvođačica Lana Del Rej, rođena je u ogromnom bogatstvu jer je njen otac stekao milione kao vlasnik kompanije Grey Group. Iako se često spekulisalo da je uspeh napravila delom zbog toga, Lana je negirala da je njen otac na bilo kakav način učestvovao u stvaranju njene karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Majkl Daglas imao je sigurne početke zahvaljujući svom ocu Kirku Daglasu, koji je uveliko bio velika filmska zvezda kada se on rodio. Zahvaljujući brojnim ulogama u holivudskim ostvarenjima, Kirkovo bogatstvo je u trenutku njegove smrti procenjeno na 60 miliona dolara.

Majkl Daglas
Majkl Daglas Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka Kara Delevinj je na modeling scenu stupila kao pripadnica elitne britanske porodice čije veze dopiru i do kraljevske porodice. Ne samo to, već je i njena kuma legendarna Džoan Kolins.

Kara Delevinj Foto:EPA/WILL OLIVER

Glumac Bredli Kuper takođe potiče iz imućne porodice. Njegov otac je radio na berzi, a majka za televiziju NBC.

Ni zvezda filma „La La Land“ Ema Stoun nije imala problem sa novcem tokom odrastanja. Naime, njen otac je bio direktor jedne građevinske firme koja je imala milionske prihode, te je glumica imala prilično lagodno detinjstvo.

Ema Stoun
Ema Stoun Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ariana Grande, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, nikada nije morala da brine o novcu. Njena majka bila je vlasnica jedne agencije za odnose sa javnošću, dok joj je otac vlasnik firme za grafički dizajn. Dobre pozicije njenih roditelja omogućile su joj bezbrićno detinjstvo i lagodan „start“ karijere.

Foto:MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Legendarna glumica Sigurni Viver je takođe odrasla u prilično imućnoj porodici. Njen otac bio je jedan od ljudi koji su zaslužni za kreiranje čuvene emisije „Today show“, a bio je i glavni čovek NBC televizije. Njena majka je bila engleska glumica, te su joj i glumački počeci bili olakšani.

Kada su u pitanju domaće ličnosti, nekoliko je onih koji su trenutno veoma poznati, a rođeni su u bogatim porodicama. Primera radi, pevačica Anastasija Ražnatović je ćerka Cece Ražnatović, te je od malih nogu uživala u prilično lagodnom životu.

Anastasija Gudelj Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Elena Kitić imala je slično detinjstvo. Kao ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić nikada nije morala da brine o novcu.

Nikolija Jovanović je takođe uživala u opuštenom životu, barem kada je reč o finansijama. Ćerka Vesne Zmijanac imala je obezbeđeno sve što je potrebno za mirno detinjstvo, a kasnije je napravila i uspešnu muzičku karijeru.

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Mlada pevačica Sara Jo takođe može da se pohvali detinjstvom koje nije bilo opterećeno novcem.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Naime, njen otac je radio kao ambasador u Italiji, te je ona prve godine života provela u toj zemlji, bez previše briga.

BONUS VIDEO: TOP 5 Najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Komentari

Svi komentari (4)