Očevici o drami Marije Šerifović na ulici: „Šokirani smo, ovo je skandalozno“

Showbiz 28. avg 202218:43
Podeli:
Marija Šerifović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Popularna pevačica Marija Šerifović našla se u centru skandala kada je društvenim mrežama počeo da kruži video snimak na kojem se vidi kako psuje i udara rukama u svoj automobil.

Drama se dogodila nasred ulice u centru Beograda, kada je pevačica vidno iznervirana burno odreagovala, dok je devojka koja je bila sa njom u društvu pokušavala da je smiri.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Marija se nije suzdržavala, već je vikala i psovala, kako se vidi na snimku, a sve to su čuli stanari zgrade pored ulice na kojoj se zaustavila, pa je neko od njih snimio ovaj incident.

„Šokirani smo saznanjem da se Marija tako ponašala na ulici, s obzirom da do sada nikada nije pravila skandale. Čuli smo da je neko od stanara snimio taj video, ali mi zaista nismo čuli tu buku i galamu“, rekla je stanarka zgrade za „Kurir“.

Komšinica je dodala da je takvo ponašanje nedopustivo.

„Ako se tako ponaša na ulici, pa šta onda radi u četiri zida? Jako je psovala, takve ružne reči nikako nisam očekivala od nje, strašne psovke. Neka devojka jeste išla za njom, ali ona nije marila, nisam sve videla. Marija zaista je kratkih živaca, ali ovaj snimak koji je sada u javnosti je u najmanju ruku skandalozan i treba da se stidi“, dodala je ona za pomenuti portal.

Inače, Marija Šerifović oglasila se za „Blic“ kada se pojavio video snimak.

„Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović: Nikod od mojih dosadašnjih partnera nije bio vredan prikazivanja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar