Boško Nikolić promovisao je pesmu "Molitva", kao i spot.

Pevač Boško Nikolić opisao je kako je došlo do saradnje sa kompozitorem i tekstopiscem Aleksandrom Avramovim, koji je uradio i pesmu „Lazarica“, posvećenu elementima iz srpske istorije.

PROČITAJTE JOŠ

„Pesme su molitve, a ova što se u pozadini čuje, ‘Lazarica’, je najveća molitva. Ipak, ova ‘Molitva’ o kojoj govorimo je zaista posebna“, rekao je Avramov.

„Moram ovo da kažem, Boško nema podršku od kolega, a znam da peva na svim proslavama kolega, a niko nije hteo da mu reklamira pesmu. Predobar je pevač, ali nema medijsku pažnju. Odrastao je u mom kraju, a kad smo se upoznali, bilo je priče da mu nešto iskompunujem, a on je napravio tenziju, pitajući kad će pesma. Ja sam ga planirao za nastavak filma ‘Zvona Roterdama’, i onda sam zamolio Gospoda za pesmu, i nastala je ‘Molitva’. Sve pesme budu i prođu, a ova će ostati u vekove vekova, i on i njegova deca koja se pojavljuju u spotu, sve je predivno“, dodao je Avramov.

Šta je još rečeno, pogledajte u snimku iznad teksta.

BONUS VIDEO ISPOVEST „Uzimala sam 10.000 evra po nastupu, a onda sam jedan ceo stan izgubila jer sam verovala ljudima“: Uzbudljiva priča jedne od najbogatijih folk pevačica