FOTO: Printscreen/RTS

Glumica više ne krije svoju ljubav.

Kraj prošle godine u domaćem šoubiznisu obeležila je priča o Anđelki Prpić, koja je trudna, a otac njenog deteta je nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića i njegov nesuđeni kum, event menadžer Marko Žugić.

PROČITAJTE JOŠ

Anđelka do sada nije komentarisala ni svoju trudnoću ni ljubav sa čovekom koji je zbog nje navodno ostavio svoju verenicu, ali sada je zajedničkom fotografijom sa Markom svima stavila do znanja da je ono što se pisalo o njenom novom izabraniku istina.

Naime, njen prijatelj, voditelj Slavko Beleslin, okačio je na svoj Instagram profil fotografije sa proslave svog rođendana, a na jednoj od njih su, pored njega, glumca Branislava Trifunovića, njegove supruge Tihane Lazović i voditeljke Marije Kilibarde, i Anđelka i Marko. Marko je stao iza trudne Anđelke, a po položaju njihovih približenih tela, kao i po licima vidi se da su zaljubljeni. Takođe, sama činjenica da je Anđelkin blizak prijatelj Slavko objavio njihovu zajedničku fotku na svom Instagramu koji je otvoren, pokazuje da joj ne smeta da svi konačno vide da je srećna s Markom.

Inače, kako se nedavno pisalo, glumica planira intimno venčanje sa ocem bebe koju čeka.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu