Viki Miljković Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica se, osim žiriranju u "Zvezdama Granda", posvetila i biznisu sa nekretninama, koji se ubrzano širi, a za Nova.rs ispričala je nove detalje.

Violeta Viki Miljković poslednjih godina bacila se, zajedno sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, na biznis sa prodajom i opremanjem luksuznih nekretnina, i to ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je, naime, otvorila firmu u Beogradu, a svoje brokere ima i u Americi, tačnije u Čikagu, Majamiju, u Dubaiju, na Karibima i na Floridi. Kako je „Kurir“ ranije pisao, Viki i Taške su za manje od godinu dana od ovog biznisa zaradili čak tri miliona evra, a sada su otišli korak dalje i otvorili još jednu firmu, i to u Istanbulu, gde su zaposlili dosta ljudi.

Naime, na snimanju „Zvezda Granda“ razgovarali smo sa pevačicom, koja je na naše pitanje kako ide biznis sa nekretninama, odgovorila ovako:

„Nekretnine idu fantastično, otvorili smo firmu i u Istanbulu, tu nam je kancelarija za dizajn, tamo imamo dosta zaposlenih, tu su arhitekte i drugi stručnjaci koji se bave uređenjem. Imamo i ljude koji se bave prodajom nekretnina u Antaliji, Alanji i Bodrumu. Što se tiče naše firme u Beogradu, ona prodaje nekretnine u Dubaiju i u ekskluzivnim delovima naše prestonice, kao što je Beograd na vodi. U pitanju su luksuzne nekretnine“.

Podsetimo, „Kurir“ je ranije pisao da folkerka i njen suprug posreduju pri prodaji kuća i stanova, za šta uzimaju procenat od tri odsto.

h

„Luksuzni stanovi i vile koji su u ponudi njene kompanije nalaze se na ekskluzivnim lokacijama širom Amerike. Tako je cena jednog stana od 69 kvadrata u Los Anđelesu na Brodveju čak 555.000 dolara, što znači da je za metar kvadratni potrebno izdvojiti oko 8.000 dolara. Malo veći stan od 84 kvadrata košta 719.000 dolara, dok je najskuplja nekretnina ona na Oušen aveniji – za nju treba izdvojiti 1.500.000 dolara. Naravno, svi prateći elementi se plaćaju posebno, pa je tako cena parking-mesta u Čikagu procenjena na tričavih 50.000 dolara. Osim što učestvuje u posredovanju tokom prodaje, Violetina firma nekretnine oprema nameštajem i svim ostalim detaljima po želji kupca, pa joj je i ovo dodatni vid zarade“, objavio je u martu ove godine pomenuti medij, i dodao da su Viki i Taške proglašeni i najboljim prodavcima nekretnina u Beogradu na vodi.

Njih dvoje inače poseduju tri stana u ovom naselju – u najluksuznijem, koji se nalazi u kuli, stanuju, a ostala dva izdaju. Oni takođe poseduju čitavu zgradu u Nemačkoj, u kojoj rentiraju stanove.

„Racionalna sam u životu. Volim da pretočim novac u nešto što je opipljivo, a to su, pre svega, nekretnine. Ipak, ne volim mnogo da pričam na tu temu niti da licitiram s nekim sumama. Sve što imam zaradila sam na najpošteniji način, isključivo pevanjem“, izjavila je svojevremeno Viki, koja je svoju ljubav prema nekretninama pretočila u posao, i to veoma uspešan.

BONUS VIDEO: Viki Miljković o Zvezdama Granda, Ceci i nekretninama

 

Komentari

Svi komentari (1)