Evrovizija, finale, Hrvatska Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Marko Perušić, poznatiji kao Baby Lasagna oduševio je publiku širom Evrope pesmom "Rim Tim Tagi Dim".

On važi za ubedljivog favorita ove godine, a da li će odneti pobedu saznaćemo kroz par minuta.

Lazanje je u jutarnjem programu na jednoj hrvatskoj televiziji otkrio o čemu pesma govori.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pesma peva o momku koji napušta svoje selo u potrazi za boljim životom, ali napušta sve teškog srca i to je sve ono što on voli i šta je njemu poznato. To su krave, sve životinje i sekira. Naslov je došao sam od sebe, jer prosto kada čujete taktove, govori vam ‘Rim Tim Tagi Dim’.“

„Mislim da je ta plava kosa (siva ili plava, blajhana) u suštini uticala na sve ovo što se dogodilo, na ovu eksploziju. Ljudima je bilo zanimljivije, nego ova moja obična kosa, možda…“, rekao je Bejbi, pa se zatim dotakao i Finca Karija, sa kojim ga mnogi upoređuju, a koji je se takmičio prošle godine na pomenutom takmičenju:

Evrovizija, finale, Slovenija Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

„Prošle godine sam najviše pratio i stvarno sam bio iskreno ljut zato što Finac nije pobedio, jer sam ga stvarno voleo. Znam da me upoređuju sa njim i to mi je drago, jer ga smatram dobrim pevačem. Ja sam navijao za njega i ako ja mogu nekome da pružim ono što je on meni, taj neki osećaj…to je onda super. I mislim da nas ljudi najviše upoređuju zbog samom konteksta Eurosonga. Da toga nema, mislim da nas ne bi upoređivali. Ali razumem i nije mi krivo, to je ono…“, piše Telegraf.

Sva dešavanja sa Evrovizije pratite uživo na našem portalu Nova.rs.

Sve na jednom mestu na shoppster.rs.

Foto: Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare