Naomi Kembel otkrila istinu kako je dobila ćerku u 5. deceniji

Podeli:
Foto: EPA/IAN LANGSDON

Britanska manekenka Naomi Kembel poznata po lepoti, bogatoj karijeri ali i kontroverznom ljubavnom životu. Njen život je izgledao kao otvorena knjiga sve dok nije dobila ćerkicu. Krenula su razna nagađanja ali ona je odlučila da stavi tačku na priče.

Manekenka je u jednom intervjuu za The Cut otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila ćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti.

Ona ne krije da je oduševljena svojom ćerkicom, od trenutka kada je dobila. Nedavno je postavila njenu sliku gde se može videti da je već princeza koja nosi brendiranu obuću.

Naomi Kempbel, instagram
Foto: Instagram/naomi

PROČITAJTE JOŠ

Na fotografiji se moglo videti kako drži njena stopala u naručju i pohvalila se njenim stajlingom. Na fotografiji se video natpis: „Moji otkucaji“, što je njene pratioce raznežilo.

Ono što je izgleda nju pogađalo jeste činjenica da se njeno majčinstvo dovodilo u pitanje, stoga je odlučila da stane na put zlim jezicima, otkrivši pravu istinu, koje se ne stidi, već ponosi, svojom naslednicom.

Naomi je ranije je istakla da želi da postane majka.

Ona je sa novinarom „Metroa“ razgovarala o biološkom pritisku na žene da imaju decu, pa je u vezi sa tim rekla: „Sada, kada je nauka napredovala mislim da to mogu da uradim kad hoću“.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar