Foto: Ivan Dinić/Nova

TV Nova započela je svoju jesenju sezonu sa najpopularnijim zabavnim formatima, a dugoiščekivane nove epizode kviza „Želite li da postanete milioner“ i kulinarsko- takmičarskog šoua „Savršena večera“ moći ćemo da gledamo već od večeras.

Nova sezona najpopularnijeg kviza na svetu i kod nas „Želite li da postanete milioner“ emitovaće se od ponedeljka do četvrtka u 21:30h. Takmičari će imati novu priliku da testiraju svoje znanje u vrućoj stolici i pokušaju da osvoje maksimalnu novčanu nagradu od 5.000.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Pravila kviza i ove sezone ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u vruću stolicu ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja, kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Na putu da osvoji milione, na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: „pola-pola“, „pozovi prijatelja“ i „zamena pitanja“, a vreme za razmišljanje je neograničeno.

Emisija „Savršena večera“, u kojoj takmičari ocenjuju večere jedni drugih ocenama od 1 do 10, dok onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra, emitovaće se svakog radnog dana u 20:30h.

Foto: Promo

Ove nedelje u ulogama domaćina i gostiju smenjivaće se petoro učesnika iz Beograda. Prvi domaćin biće Slobodan Atanacković koji je u Francuskoj završio školu kuvanja, pa možemo očekivati da demonstrira pravo majstorstvo u kuhinji. Već sutra predstaviće nam se fotograf i aktivista Nemanja koji je istakao da voli da ugosti prijatelji i pripremi specijalitete, a u sredu ćemo videti kulinarsko umeće somelijerke Dine koja radi kruzeru i, kako kaže, kuva samo jednom mesečno, pa će za nju, ali i za goste, ovo biti pravi izazov. Krajem nedelje predstaviće nam se Miljana kojoj cilj nije pobeda, već uživanje u igri, a zatim i Jelena, po zanimanju tehnolog, koja će prirediti večeru finalnog dana takmičenja.

Okupite porodicu i započnite celovečernje uživanje uz najbolji zabavni program televizije Nova i sadržaj za sve generacije!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.