Milica Bursać Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic

Voditeljka Milica Bursać pre devet godina slikala se potpuno naga za jedan muški magazin.

Tada je priznala da je pristala na ovakvu ponudu na nagovor supruga, a razlog je bila finansijska situacija.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada su me pozvali iz ‘Plejboja’, katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam. Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem“, ispričala je voditeljka, pa dodala:

„Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari.“

Milica Bursać Foto:Zoran Lončarević

Međutim, kasnije se pokajala zbog svog postupka.

„Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za ‘Plejboj’. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri“, rekla je voditeljka Milica Bursać, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki