Vujadin Savić i Mirka Vasiljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Priznala šta fudbalera izluđuje kod nje.

Nedavno se u medijima pojavila vest o tome da je na premijeri filma „komedija na tri sprata“ došlo do skandala nakon što je fudbaler Vujadin Savić navodno odbio da se crvenim tepihom prošeta sa svojom partnerkom Mirkom Vasiljević.

PROČITAJTE JOŠ:

Pisalo se da je to uradio na grub način, a Mirka je u jednoj emisiji govorila o njihovom odnosu, priznavši šta je to što muškarcima najteže pada kod nje.

„Umem ja da budem teška i naporna. Trudim se da osvestim sve te mane i unutrašnju težinu. Kad vidim na licu neke osobe da sam preterala, ja gledam da prikočim. Vujadin ume da mi govori: ‘A što ja već 13 godina ulazim s tobom u raspravu kad znam da nema kraja? Bolje mi je da kažem: U redu je’. Onda ja kažem da ću mu dati prostora da i on nešto kaže, jer istina je negde između. Daleko je od toga da sam ja savršena…“, rekla je Mirka.

Ona je ispričala i kako izgledaju jutra u njenom domu.

„Ne morate da znate kako izgleda jutro u mojoj kući. Ja se derem da ćemo da zakasnimo u školu. Vujadin se buni, kaže: ‘Mora li svako jutro da nam počne tvojim dranjem?'“, rekla je glumica u emisiji „Magazin IN“.

BONUS VIDEO: Milena Vasić glumica o Budvi i nudizmu

Komentari

Svi komentari (0)