Milica Pavlović Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

Pevačica se baškari u pravom luksuzu.

Milica Pavlović godinama je bila podstanar, pa je pre nekoliko godina kupila stan od 90 kvadrata u najelitnijem delu Beograda, u kojem kvadrat košta barem 3.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema pisanju medija, stan je koštao  270.000 evra, ali je pevačica tada izdvojila još 50.000 za renoviranje nekretnine koja se nalazi u naselju West 65 na Novom Beogradu.

Pevačica je perfekcionista, pa se pobrinula o svakom kutku svog doma koji izgleda kao na filmu.

U Miličinom stanu naglašene su nijanse bež i braon boje, kuhinja izgleda svetski, trpezarijske stolice su plave, a primećuje se i minimalizam, trenutno moderan „pravac“ u eksterijeru.

„Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je mnogo ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj“, rekao je ranije izvor Blica i dodao:

„Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U tom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost.“

BONUS VIDEO: „Bila sam u strahu kako ću otplatiti kredit“: Milica Pavlović za Nova.rs otkriva zašto se obratila banci

Komentari

Svi komentari (0)