Mina Naumović i Ognjen Amidžić Foto: Instagram/callmenaumi/E-Stock/aleksandar Nalbantjan

Devojka Ognjena Amidžića, Mina Naumović u petom je mesecu trudnoće.

Kako je njihova veza sa od samog početka privlačila mnogo pažnje, Mina je nailazila na razne komentare. Voditeljka ne krije da je negativni komentari, kao i česte pretnje uznemiruju, te je sada odlučila da sve takve korisnike blokira.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala“ napisala je Mina na storiju na Instagramu i nastavila:

Foto: Instagram/callmenaumi

„U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir.“

„Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro“, poručila je voditeljka.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših prirodnih pevačica