Marina Tadić je nakon tri ipo godine pauze odlučila da se vrati na javnu scenu.

Pevačica je u velikom intervjuu za Nova.rs ispričala koliko joj se život promenio od kada je postala majka.

PROČITAJTE JOŠ:

Marina nikada nije krila da je radila kao radijski voditelj, a tokom studiranja ona se oprobala i kao instruktor plivanja u jednoj školi. Kako je morala sama sebe da izdržava, Tadićeva je vikendima prodavala slike u jednoj fotografskoj radnji.

Mi smo se sa njom prisetili početaka i pitali je kako se uopšte odlučila za pevanje.

Marina Tadić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Tu je bilo najviše novca, kao student htela sam da izađem sa prijateljima i da imam za putovanje i tako dalje. Ja sam prodavala slike, radila na radiju, bila instruktor plivanja, a u Valjevu sam imala dosta prijatelja koji su se bavili muzikom i oni su me ubedili da i ja počnem da pevam. Malo po malo i ja sam ozbiljno počela da se bavim pevanjem. Znanje fakulteta imam i to mi niko ne može oduzeti, a ispostavilo se da mi dobro ide pevanje i da od toga danas živim. Sport je moja prva ljubav ali u pevanju imam slobodu i mogu da se izrazim drugačije“, počela je priču Marinu.

„Moj nastup se završavao tako što su žene sedele na bini i plakale, one su patile, ja im pevam Cecu, Vesnu Zmijana, ‘Idi široko ti polje’, ‘Kiše’, to su stare pesme, emotivne. Danas ljudi dođu na nastup samo da se slikaju. Ja nemam fanove, ali imam ljude koji vole da dođu na moj nastup i da se vesele“, pričala je pevačica.

Marina Tadić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Tadićeva nikada nije krila da je Danijela Vranić zaslužna za njen veliki uspeh.

„Ona je dosta pre mene postala poznata i bila kraljica klubova, ona je jedina žena koja je mogla da ima karijeru kao Cece, imala je i izgled i pevanja, i sve je izgledalo kao da će biti velika zvezda. Danijela je sestra moje prijateljice iz Valjeva koja je mene dovela do Jelene Trifunović i onda se desio splet da je Danijela u tom trenutno pevala u ‘Teatru’ i ona je ljudima iz tog kluba rekla da sam ja njena sestra i da ću ja nju da nasledim i to je tako bilo. Ja se njoj uvek zahvaljujem i jako je volim. Žao mi je što nije nastavila sa muzikom i što nije nastavila da bude broj jedan. Nismo bile konkurencija jer smo se gledale kao sestre, ja sam od nje učila. Ona je na bini bila energična i fantastično peva, ja sam nastavila da pevam jer sam više stabilnija, kada nešto zacrtam to moram i da ispunim, a ona se povukla i vratila u Valjevo. Nismo se dugo videla, s vremena na vreme se čujemo, imam informacije da je u Valjevu i znam da nije u fazonu da se vrati na estradu.“

Marina je za naš portal otkrila još detalja vezanih za svoju prijatelju, a o čemu je tačno reč pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Marina Tadić – Tviterisanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar