Foto: Nova S, Instagram/marija_ramadanovski

Otkrila i da li bi volela da se snimi film o njenom ocu.

Sutra se navršava dve godine od smrti pevača Džeja Ramadanovskog, a tim povodom razgovarali smo sa njegovom ćerkom Marijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona nam je na samom početku otkrila kako se oseća danas, te kako izgleda njen život bez oca.

„Sutra je tačno dve godine od kako je umro, teško nam pada, svakodnevno pričamo o njemu i sećamo se njega. Zahvalila bih se ovom prilikom Aci Lukasu što je jedan deo svog koncerta posvetio njemu i što ne dozvoljava da se njegove pesme zaborave. Teško mi je kada vidim njegovo ime na portalima, i dan danas se privikavamo na to da njega nema, vreme ne leči ništa“, započinje razgovor Marija.

Aca Lukas je rekao da će uvek biti tu za tebe ako ti bude potrebna neka pomoć, da li si mu se već obratila povodom toga?

„Nisam još uvek, znam da je on uvek tu za mene, volela bih da se napravi neki duet ako on bude želeo, meni bi svakako bila čast“, rekla je ona.

Da li ćeš, možda, prepevati neke od Džejevih hitova?

„‘Teško je živeti’ sam prepevala, a spremam još obrada njegovih pesama. Sada trenutno sam u studiju, svaki dan vežbam i radim na sebi. Do Nove godine očekujem da neke pesme budu gotove“, otkriva nam dalje Džejeva ćerka.

Da li misliš da ti je to što te ljudi uvek vezuju za njega pomoglo da se izdvojiš na estradi?

„Još uvek ne nastupam, ali se pripremam se za sve to“, rekla je Marija.

Da li si u kontaktu sa njegovom poslednjom partnerkom Andrijanom?

„Ona je uvek sa mnom, Andrijana je sastavni deo naše porodice kako privatno tako i za moju karijeru. Bez nje ne idem nigde. Što se tiče moje majke ona je ponosna na mene, iako nisam još uvek napravila neki uspeh ali uz mene je uvek. Svi se rado sećamo tate“, kazala je ona.

Da li bi snimila neki film o njemu?

„Bila je priča da snimimo i ja bih to volela, volela bih da se u filmu prikaže njegov estradni put i karijera, ali videćemo još“, izjavila je Marija za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Topalko otkrio koji pevač liči na njega, pa progovorio o sukobu sa Karleušom