Arnold Švarceneger Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Glumac Arnold Švarceneger pre nekoliko dana je zadran na aerodromu u Minhenu budući da nije prijavio skupoceni ručni sat koji je imao kod sebe.

Kako piše CNN, u pitanju je ručno izrađeni model koji je za Arnolda rađen po meri, a kako je glumac bio dužan da ovaj vredan predmet prijavi na carini, sada je protiv njega pokrenut krivični poreski postupak.

Međutim, Švarcenegerova dobrotvorna organizacija posvećena borbi sa klimatskim promenama sada je organizovala donatorsku večeru, te se ovaj luksuzni sat našao na aukcij. Unikatni sat prodat je jednom čoveku, i to za neverovatnih 270.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim sata, kako prenosi pomenuti medij, licitirani su i brojni drugi predmeti, a ukupno je prikupljeno 1,13 miliona evra.

„Usred tekuće borbe protiv zagađenja, takođe sam svedok napretka koji je postignut. Prešli smo dug put. Danas je toliko ljudi ovde spremno da bude deo rešenja. Zahvaljujem se svima koji su se pridružili mojoj borbi protiv zagađenja“, rekao je Švarceneger na dobrotvojnoj večeri, prenosi CNN.

Kako se navodi, Arnold je u pritvoru proveo dva sata nakon incidenta na carini, a potom je pušten uz jedan uslov – da potencijalni porez na sat bude unapred plaćen u iznosu od 35.ooo evra.

Iako je glumac pristao na dogovor, tu nije bio kraj drame. Kada je pokišao da provuče platnu karticu, ustanovljeno je da aparat za kartice na carini nije ispravan. Nakon sat vremena pokušavanja, glumca su odvezli do najbliže banke, ali ni tu situacija nije bila mnogo bolja. Naime, bankomat je imao ograničenje za podizanje novca, a banka je u to vreme bila zatvorena, te čuveni Terminator nije mogao ni na šalteru da podigne gotovinu. Na kraju je morao da se vrati u carinarnicu gde je jedan od njihovih službenika doneo novi aparat za kartice.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših srpskih glumaca starijih od 35

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar