Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Sve je oduševila vest da jedan od omiljenih holivudskih parova, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli čekaju četvrto dete.

Zanimljivo je i to da im je ovog septembra tačno 10 godina od kako se zabavljaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Blejk i Rajan su jedan od omiljenih parova upravo zbog svoje spontanosti, neobičnih duhovitih objava koje redovno postavljaju jedan o drugom, kao i njihovim čuvenim pojavljivanjima na crvenom tepihu.

Iako su sada u ljubavi, nije bilo tako od prvog dana.

Ovaj legendarni duo počeo je svoju vezu na tipičan holivudski način – radili su zajedno na snimanju jednog filma. To je bilo 2011. godine kada su snimali film „Zeleni fenjer“.

Blejk je tada bila poznata po svojoj ulozi u „Tračari“ i čak je u to vreme još uvek izlazila sa svojim kolegom Penom Badglejem. Dok je snimao film, Rajan je još uvek bio oženjen glumicom Skarlet Johanson.

Međutim, oboje su prekinuli veze u kojima su bili 2010. godine.

„Posle dugog i pažljivog razmatranja sa obe strane, odlučili smo da prekinemo naš brak. Ušli smo u našu vezu s ljubavlju i sa ljubavlju i dobrotom je i napuštamo“, glasilo je saopštenje Rajana i Skarlet o razvodu.

Međutim, glumci ni tada nisu otpočeli vezu, a u više navrata su otkrili da su se u prvom periodu samo družili.

„Bili smo prijatelji dugo vremena, što mislim da je najbolji način za ulazak u vezu, da je započnemo kao prijatelji“, rekao je jednom prilikom Rajan.

Najsimpatičnije od svega je da su jednom otišli na sastanak u četvoro, te je Blejk bila sa nekim drugim momkom, a Rajan sa drugom debvojkom. Tada su navodno shvatili da ih ne interesuju ljudi sa kojima su zvanično bili na sastanku i da su najviše vremena proveli razgovarajući jedno sa drugim.

Na premijeri gore pomenutog zajedničkog filma pojavili su se zajedno i svi su komentarisali da deluju veoma zaljubljeno, ali oni još uvek nisu želeli ništa da otkriju.

U oktobru 2011. stvari su se zaista zahuktale, jer je Blejk viđena kako napušta Rajanov stan u Bostonu nekoliko puta u toku jedne nedelje.

Manje od godinu dana kasnije, Blejk i Rajan su se venčali tokom male ceremonije u Južnoj Karolini. Venčanje je bilo prilično tajno, ali lokalna radio stanica je svima dala informacije o događaju.

Prva ćerka glumačkog para rođena je 2015. godine, a sledeće godine rođena je i druga ćerka – Inez. Blejk je svoju treću trudnoću objavila tokom premijere na crvenom tepihu Rajanovog filma „Pokemon detektiv Pikaču“. Treća ćerkica Beti rođena je 2019. godine.

„Znala sam da će mi on uvek biti najbolji prijatelj celog života. To mi je bila najvažnija stvar. Nikada nisam poznavala ništa slično prijateljstvu koje sam imala sa njim“, rekla je jednom prilikom Blejk.

Kasnije je Rejnolds otkrio da je od početka znao da je Blejk žena za njega.

„Družili smo se u ovom malom restoranu koji radi zaista do kasno, a ova pesma je počela i ja sam samo rekao: ‘Hoćeš da plešeš?’. Tamo nije bilo nikoga, tako da je bilo potpuno prazno. I to je bio samo jedan od onih trenutaka kada sam na pola plesa pomislio: ‘Oh, mislim da sam upravo prešao granicu’. A onda sam je otpratio kući. I, uh, znate, ne moram baš da ulazim u ono što se dogodilo posle toga“, ispričao je glumac kroz smeh.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli hit večeri na Met Gala 2022.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar