Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Veza im je u krizi.

Pevačica Kaja Ostojić i teniser Borna Ćorić su ve neko vreme u vezi, ali im navodno više ne ide tako dobro.

PROČITAJTE JOŠ

Kako piše Kurir, sportista sumnja da je pevačica dojavila redakciji tog medija da pošalje paparaca i fotografiše ih pre nekoliko nedelja u Beogradu.

Tada je ovaj par prvi put uslikan zajedno, a teniseru je to zasmetalo.

Borna se zbog toga razočarao u svoju izabranicu jer o svojoj partnerki nikome nije govorio.

Kako piše pomenuti portal, čak ni lanovi teniserove porodice nisu znali da je u emotivnoj vezi sa Kajom, te je nakon što su fotografije ugledale svetlost dana morao da se pravda i objašnjava situaciju.

Katarina Ostojić Kaya Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kurir tvrdi i da se teniserovoj porodici ne sviđa njegov izbor nove partnerke zbog velike razlika u godinama.

Kaja, sa druge strane, tvrdi da nije ona dojavila fotografima lokaciju na kojoj će biti sa novim dečkom. Teniser je zbog ovog događaja otkazao zajedničko putovanje u Švacarsku, koje je ranije isplanirao.

Podsetimo, za njihovu vezu se saznalo pre tačno dve nedelje. Između njih je razlika od 13 godina, ali Kaji to ne smeta.

Borna Ćorić Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Pevačica je nedavno priznala da je trpela pritisak od muškaraca sa kojima je bila, a koji su od nje tražili da ostavi karijeru po strani.

„Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla“, ispričala je Kaja u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Nakon raskida sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, pojavile su se spekulacije da je u vezi sa jednim biznismenom, koga je upoznala preko kuma, osuđenog makroa Duška Banjca.

Podsetimo, Kaja već ima dva braka iza sebe. Prvi put se udala za košarkaša Nikolu Dragojlovića, a iz tog braka ima čerku Nikolinu. Posebno je postala zanimljiva njena ljubavna priča sa Džunior Džekom, sa kojim je uplovila u brak, ali su se nakon nekog vremena i rastali.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar