Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pop zvezda Lejdi Gaga juče je napustila Rim i Italiju, nakon što je tamo provela nekoliko meseci snimajući film "Gucci" u režiji Ridlija Skota.

Pevačica je u Rim stigla krajem februara ove godine. Tokom marta, aprila i prvog dela maja, putovala je Italijom snimajući kadrove za film na različitim lokacijama.

„Želim da se zahvalim svima u Italiji koji su me podržavali dok sam snimala ovaj film. Molitve za moje mesto porekla, Italiju, zemlju izgrađenu na postulatima napornog rada i porodice. Nadam se da sam vas učinila ponosnima. Ja sam ponosna što sam Italijanka“, napisala je Gaga na Tviteru.

Gaga će glumiti Patriciju Regani, bivšu suprugu Maurizija Gučija, italijanskog modnog magnata, prvog čoveka brenda “Gucci”, koja je 18 godina provela u zatvoru jer je angažovala plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža, 1995. godine.

Patricija Regani, u Italiji poznata kao Lejdi Guči, je završila u zatvoru 1998. pošto je proglašena krivom za naručeno ubistvo. Ona je plaćenom ubici platila sumu koja je približna 300.000 evra, da ubije njenog bivšeg muža Mauricija Gučija, multimilionera, vlasnika modne imperije Gucci.

U filmu će još glumiti i Robert Deniro, Salma Hajek, Džared Leto i Al Paćino.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)