Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Kristijan Bejl odmara u Hrvatskoj. Slavni holivudski glumac uživa na Mljetu, a na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikla objavili su fotku na kojoj glumac pozira nasmejan.

„Pogodite ko je sa nama vozio bicikl danas? Nema pogrešnog odgovora!“ napisali su uz fotografiju, a među ponuđenim odgovorima su Kristijan Bejl, Betmen i Brus Vejn.

Na istoj stranici prošle godine pohvalili su se da su fudbaleri Luka Modrić i Mateo Kovačić takođe vozili bicikl ostrvom, a objavili su i fotku na kojoj obojica poziraju pored bicikla, piše Index.hr.

Kristijan Bejl proslavio se sa 13 godina kada se pojavio u Spilbergovom „Carstvu sunca“. Od tad je glumio u mnogim hitovima, od „Američkog psiha“ preko „Čoveka iz senke“ pa sve do uloge Betmena, a osvojio je i Oskara i dva Zlatna globusa.

Supruga Kristijana Bejla Sandra Blažić srpskog je porekla. U braku su već 24 godine, a zbog nje je prešao i u pravoslavnu veru. Upoznali su se krajem 90-ih godina, a venčali su se 2000. godine u Las Vegasu. Glumac se zbog ljubavi prema Sandri čak odrekao majke i sestre, koje su se protivile njihovoj vezi.

Par ima ćerku Emelin (19) i sina Žozefa (10), koji su na njegovo insistiranje naučili da govore i srpski jezik.

BONUS VIDEO: Leonardo Dikaprio – najveći zavodnik Holivuda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar