Foto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Kontroverzni pevač Lil Nas X svetu je postao poznat 2018. godine, kad je s Bilijem Raj Sajrusom, inače ocem pevačice Majli Sajrus, snimio hit "Old town road". Svojim izdanjima na crvenim tepisima svakako je privlačio pažnju medija, a među zvezde ga je lansirala popularna pesma "Montero (Call Me by Your Name)" objavljena pre pola godine, a koja je osvojila sve top liste širom sveta. Fotografije na Instagramu takođe privlače puno pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

Najavljujući svoj debitantski album, pevač se fotografisao sa lažnim trudničkim stomakom, predstavljajući svoje delo kao svoju bebu. Njegove objave izazivaju oduševljenje i zgražavanje ljudi, ali svakako uspevaju da dobiju ono što je verovatno i bila namera – novinske članke.

Na jednoj od poslednjih fotografija koju je objavio, Lil Nas X pozira potpuno go, a zadinjicu koja je u prvom planu podupire svojim rukama.

Pevač ima potpuno nov pristup modernoj pop kulturni.  Kao otvoreni homoseksualac u svojim pesmama i spotovima koncentriše se upravo na gej odnose, seksualnost i ljubav, što do sad u ovakvom formatu nije bilo često viđano.

Na Instagramu ga prati više od jedanaest miliona ljudi.

BONUS VIDEO: Nosači zvuka kroz vreme

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar