Foto:CBS Television / Entertainment Pictures / Profimedia

Bila je jedna od najlepših žena u Holivudu, a proslavila se u filmu "Betmen" i "Devet i po nedelja". 

Kim Besindžer je na sebe skretala mnogo pažnje svojim glumačkim umećem tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, glumica je godinama odsutna sa javne scene, a slike koje su uspeli da naprave paparaci govore o tome da se potpuno zapustila. Godinama nakon što je postala popularna saznalo se da boluje od ozbiljnih pisihičkih problema.

Naime, ona je bolovala od agorafobije, odnosno straha ljudi i prostora, a do eskalacije je došlo kada je u prodavnici doživela panični napad. Kim je uspela da pobedi svoje strahove i veliki povratak je usledio ulogom u seriji „Čarlijevi anđeli“.

Alek Boldvin i Kim Besindžer Foto:Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Ni njen privatni život nije ništa manje bio primećen. Naime, Kim je prvo bila udata za 14 godina strijeg šminkera Rona Snajdera i sa njim provela osam godina u braku. Bila je u vezama i svojim kolegama, prvo sa Ričardom Girom, a tokom te veze Kim je bankrotirala.

Potom je usledila veza sa Alekom Boldvinom, kojeg je upoznala na snimanju filma „The Marrying Man“. Glumac je morao dva puta da je prosi jer nije bila sigurna da li želi još jedan brak, a venčali su se 1993. godine. U braku su dobili ćerku Ajrland, a razveli su se nakon nepunih deset godina.

Njihov razvod se našao u centru pažnje zbog brojnih nesuglasica koje su imali. Naime, glavni problem jeste bilo starateljstvo nad ćerkom, koja se potom i posvađala sa ocem. U javnsot je dospao i snimak na kome je Alek vređao Ajrland.

Kim
Foto: Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Razvod je loše uticao na nju, te su se psihički problemi opet javili. Počela je da se goji, a vidno je i da se više puta zatezala. Poslednji angažman je imala 2018. godine u filmu „Pedeset nijansi sive“, prenosi „Story.hr“.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar