Marko Gobeljić i Katarina Grujić Gobeljić Foto:E-stock/Nataša Rajaković

Sve je raznežila.

Katarina Grujić, aktivna je mama, što je više puta isticala u intervjuima.

PROČITAJTE I

Pevačica je sada na Instagramu pokazala kako uživa u privatnim momentima sa porodicom, pa je pokazala kutak iz njihovog luksuznog doma na Novom Beogradu.

Fotografija na kojoj je veoma nasmejana, u crvenoj haljini, pobrala je simpatije njenih pratilaca, a sa pevačicom su bili i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić i njihova jednoipogodišnja ćerka Katja.

Foto:Screenshot/Instagram/katarinagrujic.doll

Podsetimo, Katarina je nedavno dala izjavu za Nova.rs, gde je govorila o roditeljstvu.

„Ja uvek kažem da sve potiče iz kuće. Kako bih objasnila, živimo u nekom brzom, ludom vremenu. Žene, eto tako, dobijaju decu samo da bi zadržalie muža, da bi se ostvarile u nekoj ulozi, a nisu spremne za to. Ljudi jako olako shvataju roditeljstvo, jako su teške uloge majke i oca, moraš da budeš predan i da iskreno voliš sve u vezi toga. Naravno da postoje teški trenuci kad dete ne sluša, ali treba ga učiti, ne ne znam kakvoj disciplini, ali da se znaju jednostavne stvari. Mi kad smo bili klinci znali smo da kad mama kaže ‘ne’, onda je to jasno, a danas kad roditelj nešto ne dozvoli, odmah se deca bacaju po podu, i svi skaču da dopuste nešto detetu. To je već problem, ali nemam pravo nikom da pričam kako da vaspitava svoje dete, ja znam kako ću svoje i to je to. Što se tiče tehnologija, pošto je još mala, ne mogu mnogo da joj branim, ali naravno da ograničavam crtane filmove, pa ne mogu da se gledaju pet sati“, istakla je Grujićeva.

BONUS VIDEO Katarina Grujic o novom biznisu